Assen, Zeilmakerstraat 14

Assen, Zeilmakerstraat 14

Zeilmakerstraat 14
9403 VA Assen, Drenthe.

Te koop Te koop  € 1.250.000,- k.k.

Zeer centraal, op zichtlocatie aan de woonboulevard, naast Karwei en Woonstory, nabij het Borgcentre gelegen winkel-/showroomcomplex te Assen. Het gebouw omvat totaal circa 3.165 m² netto vloeroppervlak in twee lagen, waarvan ongeveer 2.310 m² reeds langjarig verhuurd is aan twee solide huurders (respectievelijk 1.586 m² ter rechterzijde, op de begane grond en eerste verdieping alsmede 730 m² ter linkerzijde op de begane grond). Voorts is er voor verhuur beschikbaar een unit aan de linkerzijde, deels begane grond, deels verdieping (675 m² showroom boven en 175 m² magazijn beneden) van totaal ongeveer 850 m².

Het pand is relatief jong (bouwperiode eind vorige eeuw), is zeer onderhoudsarm opgezet en het verkeert in goede staat van onderhoud. Oorspronkelijk omvat het gebouw vier winkelunits, allen te bereiken vanuit de fraaie, ruim opgezette centrale hal, met luie trap en personenlift naar de eerste verdieping. De individuele units zijn compleet met toiletgroepen, pantry's, cv-systemen, ventilatie en plafonds. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Een uitstekende locatie voor volumineuze detailhandel.

De huidige jaarhuur van de beide huurders is nagenoeg € 87.000,- exclusief btw en servicekosten; de huurwaarde van de lege unit bedraagt ongeveer € 32.000,-  exclusief btw en servicekosten per jaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging donderdag 3 september 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 3.540 m2
Vloeroppervlakte 3.160 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Assen, sectie U nummer 977
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1999
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Totale huidige huursom: ca. € 87.000,- exclusief btw en servicekosten per jaar 

Totale theoretische huursom: ca. € 119.000,- exclusief btw en servicekosten per jaar 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 119.000,00 exclusief btw en servicekosten per jaar (deels geprognosticeerd)
Koopsom € 1.250.000,- k.k.
Factor 10,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Assen
Internet: Gemeente Assen
Inwoners: circa 67.601
Oppervlakte: circa 83.45 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Zeilmakerstraat 14, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.