Rotterdam, Schiedamseweg 117a & 117a BE

Rotterdam, Schiedamseweg 117a & 117a BE

Schiedamseweg 117a & 117a BE
3026 AG Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 282.500,- k.k.

Verhuurde winkelruimte en een zelfstandige bovenwoning met eigen entree en achtergelegen ruimte van in totaal circa 197 m², gelegen aan een drukke winkelstraat, nabij historisch Delfshaven. In de directe nabijheid bevinden zich diverse bekende ketens, zoals Jumbo, Kruidvat, Hans Anders, Dirk en MC Donalds. Direct om de hoek vindt twee keer per week een zeer druk bezochte markt plaats.

De Schiedamseweg in een sterk opkomende winkelstraat, getuige de vele landelijke ketens die zich hier hebben gevestigd. Bovendien is er vrijwel geen leegstand in deze straat te bekennen.

De winkelruimte verkeert in een redelijke tot goede staat van onderhoud. De voormalige dienstwoning mag verhuurd worden aan externe partijen, deze heeft sinds vorig jaar een eigen huisnummer gekregen. In 2013 is de woning opgeknapt en voor het grootste deel gestoffeerd en gemeubileerd.

Het pand is voorzien van een kunststof pui met isolerende beglazing. Elektrisch zonnescherm en anti-inbraakhek welke zijn aangebracht door de eigenaar. Huurder huurt zelf een cv-ketel en is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud hieraan. De winkel en de bovenwoning zijn voorzien van radiatoren, de bovenwoning ook nog eens van een eenvoudige keuken en badkamer, welk in 2016 is voorzien van nieuw kunststof raamkozijn. In de winkel bevindt zich ook een keuken en toilet.

In 2016 is de bijhorende achterliggende loods voorzien van nieuw voegwerk en de ruimte opnieuw geïmpregneerd. Aan de voorgevel zijn in 2016 alle ramen en deuren opnieuw geschilderd en heeft er onderhoud plaatsgevonden aan het dak en schoorsteen.

Op het perceel is het bestemmingsplan "Bospolder - Tussendijken" van kracht.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 13 februari 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 197 m2

Winkel: ca. 79 m²;
Woning: ca. 66 m²; (beletage)
Ruimte achterzijde: ca. 52 m².

De achtergelegen ruimte wordt momenteel via de ingang van huisnummer 115 bereikt. Met de eigenaar van huisnummer 115 is al een jarenlange samenwerking. De loods wordt al 30 jaar op deze manier verhuurd

Vanaf de achtergevel is de grond met met opstal/loods in eigendom, deze grond behoort dus niet tot de gemeenschap van de VvE (is eigen grond). Dit deel is bij dezelfde verzekeringsmaatschappij apart/extra verzekerd.

Kadastraal Gemeente Delfshaven, sectie H, nummer 4612 A1, groot 84 ca. & Gemeente Delfshaven, sectie H, nummer 4496, groot 95 ca.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1921
Bereikbaarheid Zeer goed. Tram en metro en betaalde parkeergelegenheid voor de deur.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
RuimteIngangsdatumExpiratiedatumKale huur p/mKale huur p/j
Winkel01-04-201531-03-2025€ 960,-€ 11.520,-
Bovenwoning01-09-2016Jaarlijks opzegbaar€ 800,-€ 9.600,-
 19-12-201318-12-2023€ 415,-€ 4.980,-
Totaal  € 2.175,-€ 26.100,-

 

Huurders De loods is momenteel verhuurd aan een fysio/massagepraktijk (internationale keten), die tevens huurder is van Schiedamseweg 115. De winkelruimte is verhuurd aan een winkel voor huishoudelijke artikelen/apparaten etc. De woonruimte is verhuurd aan een particulier.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 26.100,00 per jaar
Koopsom € 282.500,- k.k.
Factor 10,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Het pand is gelegen in een Vereniging van Eigenaren.
Bijdrage VvE: € 960,- per jaar. (4/10e stemrecht)

Energielabel:
De winkel is voorzien van energielabel A. De woning is voorzien van energielabel F.

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Inwoners gemeente: 616.260
Oppervlakte gemeente: 325,79 km²
Website gemeente: Rotterdam
Google Streetview: klik hier


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Schiedamseweg 117a & 117a BE, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.