Kerkrade, Zonstraat 338

Kerkrade, Zonstraat 338

Zonstraat 338
6463 AM Kerkrade, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 89.500,- k.k.

Appartement in verhuurde staat te koop in een appartementencomplex met lift, nabij het centrum in de wijk Chévremont te Kerkrade van in totaal circa 72 m².

Het appartement is gesitueerd op de zevende verdieping. Via de galerij is de woning toegankelijk welke vanuit de hal toegang verschaft tot een separate keuken, woonkamer van 34 m2 en 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een douche en wastafel en het toilet is apart. Balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en master bedroom en gesitueerd op westen. Tevens is er mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren en beschikt het appartement over een bergin, gelegen op de begane grond.

In Kerkrade-West, nabij het centrum en tussen Rolduc en Erenstein, bevindt zich dit keurig verzorgd appartementencomplex aan de Zonstraat. Het complex kent een strategische ligging met goede aansluiting op de uitvalswegen naar dichtbij gelegen steden als Heerlen, Maastricht en Aken. Winkelvoorzieningen en sportfaciliteiten zijn in ruime mate aanwezig. Ook woont u op steenworp afstand van het wandel- en natuurgebied "Park Gravenrode" en het eeuwenoude Rolduc en op loopafstand van Chevremont.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 20 februari 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 72 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Kerkrade, sectie G nummer 3350 A70
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1966
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De huidige huurinkomsten bedragen € 735,00 per maand.

Huurders Particulier

Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.820,00 huur per jaar
Koopsom € 89.500,- k.k.
Factor 10,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
De huidige bijdrage VvE bedraagt € 143,33 per maand.

Algemeen:
Gemeente Kerkrade
Internet: Gemeente Kerkrade
Inwoners: circa 48.000
Oppervlakte: ca. 22.17 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Kerkrade

Zonstraat 338, Kerkrade
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.