Den Haag, Beetsstraat 242 en 244

Den Haag, Beetsstraat 242 en 244

Beetsstraat 242 en 244
2524 RG Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 245.000,- k.k.

Dit object bestaat uit twee zelfstandige woningen verhuurd voor € 14.700 per jaar op basis van twee huurovereenkomsten; een parterrewoning van circa 53 m² met achtertuin en een afzonderlijk dubbel bovenhuis van circa 87 m² met balkon, gelegen in de wijk Spoorwijk op de grens van Rijswijk en Den Haag. Reeds vanaf de bouw in 1929 gebouwd als twee meergezinswoningen, en altijd verhuurd geweest en derhalve kadastraal nog één, maar kadastrale splitsing is wel te realiseren en het object biedt dan ook uitpondpotentie.

De indeling zijn als volgt:
Benedenwoning: entree, hal, trapkast met groepenkast, toiletdouchecombinatie, woonkamer, twee slaapkamers aan de achterzijde, keuken met cv-ketel, tuin.
Bovenwoning: entree, trapopgang naar 1e verdieping, overloop, toilet, badkamer (jaren '80) met balkon, L-vormige doorzon woonkamer met nette moderne standaard open keuken. 2e verdieping: ruime overloop met wastafel, bergruimte, c.v.-ketel en luik naar de bergvliering voorzien van een nokhoogte van circa 2 meter, voorslaapkamer met dakkapel, achterslaapkamer met dakkapel.

De woningen verkeren in een goede staat van onderhoud. De kozijnen in de voorzijde zijn uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing, met uitzondering van de voordeuren. De kozijnen aan de achterzijde zijn deels in kunststof en deels in hout uitgevoerd. Beide woningen zijn voorzien van een individuele moderne cv-installatie.

Het object wordt verkocht met notarieel vastgelegde eeuwigdurend afgekochte erfpachtcanon.

De Beetsstraat is gesitueerd in de vooroorlogse wijk Spoorwijk in het Haagse stadsdeel Laak. Spoorwijk is aangelegd tussen 1918 en 1936 naar het stedenbouwkundig plan van Berlage en bestond voornamelijk uit kleine arbeiderswoningen, omstreeks 1997 is de renovatie van de wijk gestart met behoud van het stratenpatroon, grote delen van de buurt zijn zeer succesvol vernieuwd en is circa 60% van de oude woningvoorraad (1.300 woningen) afgebroken en daarvoor zijn 750 mooie en gevarieerde woningen teruggebouwd. Een flink deel van deze nieuwgebouwde woningen bestaat uit koopwoningen.

De locatie ligt nabij het groene, gezellige en uitgestrekte Julianapark met op korte afstand diverse sportverenigingen en Landgoed te Werve met Het Meer van Te Werve voorzien van natuurzwembad De Put, verder ligt de locatie zeer centraal ten opzichte van De Haagse Hogeschool, Sportcampus Zuiderpark, de Haagse binnenstad, Oud-Rijswijk, WC In De Boogaard, buurtwinkels, uitvalswegen, tram- en buslijnen en NS-station Moerwijk (Rotterdam-Den Haag HS en CS).

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 28 juli 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 111 m2
Vloeroppervlakte 142 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Den Haag, Sectie A1 Nummer 2102
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1929
Bereikbaarheid Zeer goed, op loopafstand van bus en NS-station alsmede nabij diverse uitvalswegen richting de A4 en A12.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Beetsstraat 242 - parterre
Ingangsdatum: 1 oktober 2019
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 600,- per maand / € 7.200,- per jaar

Beetsstraat 244 - bovenwoning
Ingangsdatum: 1 oktober 2019
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 625,- per maand / € 7.500,- per jaar

Totale huursom per jaar: € 14.700,- per jaar

Huurders zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Particulier
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 juli.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 14.700,00 exclusief btw per jaar.
Koopsom € 245.000,- k.k.
Factor 16,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
De erfpacht is obligatoir afgekocht. De beiden appartementsrechten zijn in eigendom. Bij kadastrale splitsing in twee appartementsrechten dient er een vereniging van eigenaren opgericht te worden.

Algemeen: 
Gemeente Den Haag
Internet: https://www.denhaag.nl
Inwoners: 537.988
Oppervlakte: ca. 98,12 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Beetsstraat 242 en 244, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.