Rotterdam, Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03

Rotterdam, Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03

Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03
3083 VH Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 595.000,- k.k.

Verhuurd appartementencomplex van in totaal vier appartementen, variërend in grootte van 50 m² tot en met 61,1 m², gelegen te Rotterdam - Zuid. Op korte afstand van de Pleinweg / Ebenhaezerstraat met de diverse winkelvoorzieningen, waaronder de ALDI, de COOP en de Etos. 

Kadastraal gesplitst in drie appartementsrechten, waarbij het appartementsrecht van de bovenste twee verdiepingen bouwkundig is gesplitst in twee aparte wooneenheden. Appartement 4B beschikt over een achtertuin van circa 28 m². Alle appartementen zijn voorzien van eigen meters ten behoeve van de nutsvoorzieningen, eigen cv-combiketels ten behoeve van de verwarming en warmwatervoorziening en volledig voorzien van dubbele beglazing in deels hardhouten en deels kunststof kozijnen. Alle vier de appartementen zijn voorzien van een energielabel A. 

Volledig gerenoveerd in 2012 en daarbij voorzien van niewe keukens, badkamers, cv-combiketels, brandbeveiliging, isolatie, ventilatie en bekabeling. Aan de buitenzijde zijn de gevels en het dak aangepakt. 

De Klaverstraat in Carnisse ligt uitstekend ten opzichte van het winkelhart van Zuid, met daarbij het bus- en metrostation.  Het Zuidplein biedt plaats aan diverse landelijke winkelformules zoals ICI Paris Xl, WE Fashion, C&A, Etos, Hema, Trekpleiser, Only, Xenos, Big Bazar, Douglas, Game Mania, Zeeman, Hunkemoller en Primark. Tevens zijn er diverse lokale retailers en gezellige horecagelegenheden te vinden. Het waterrijke Zuiderpark ligt om de hoek. Het bruisende centrum van Rotterdam is gelegen op circa 15 minuten fietsafstand. Het object is prima bereikbaar per openbaar vervoer, daar er diverse bus en metrohaltes zijn gelegen in de omgeving alsmede Metrostation Zuid-Plein. Met de auto is het object prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en A20. In de omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 11 december 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 242 m2

Bruto vloeroppervlak betreft 242,1 m². 
Gebruikersoppervlak wonen betreft 227,1  m². 

Plattegronden van het object zijn op aanvraag beschikbaar. 

Kadastraal Gemeente Charlois, sectie H, nummer 3974 A1 t/m A3
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1926
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
Huisnr.VerdiepingOppervlakteHuur p/mHuur p/j
4BBGCirca 57 m² (met tuin van 28 m²)€ 875,00€ 10.500,00
4A-011eCirca 61,1 m²€ 840,00€ 10.080,00
4A-022eCirca 59 m² (met balkon van 6,6 m²)€ 760,00€ 9.120,00
4A-033eCirca 50 m²€ 720,00€ 8.640,00
Totaal Circa 227,1 m²*  € 3.195,00€ 38.340,00**


*Exclusief gemeenschappelijke verkeersruimten (zoals de trapopgang) en exclusief buitenruimten zoals balkon en tuin. 
**De huurders zijn zelf contractant met de nutsbedrijven ten behoeve van gas, water en elektra. 

Huurders Particulieren.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 38.340,00 huur per jaar
Koopsom € 595.000,- k.k.
Factor 15,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een slapende VvE gezamenlijk met de Klaverstraat 6a t/m 6b03, waarbij enkel de opstalverzekering gezamenlijk wordt betaald. Er loopt een opstalverzekering (inclusief glasverzekering) met een contract tot 1 januari 2022. De premie wordt naar rato verrekend (op basis van de vierkante meters) met de eigenaar van de Klaverstraat 6a t/m 6b03. De premie voor de Klaverstraat 4 bedraagt op jaarbasis € 398,- (2019) en wordt jaarlijks vastgesteld door de verzekeraar.  

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: www.rotterdam.nl
Inwoners: 623.652
Oppervlakte: ca. 325,8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Klaverstraat 4B, Klaverstraat 4A-01 t/m 4A-03, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.