Heerlen, Saroleastraat 43

Heerlen, Saroleastraat 43

Saroleastraat 43
6411 LR Heerlen, Limburg.

Te koop Te koop  € 435.000,- k.k.

Het aanbod betreft een winkelobject van crica 90 m² bvo, gelegen op een A1-locatie in de drukste winkelstraat van Heerlen, tussen de Promenade en het Corio Center.

Heerlen is de grootste gemeente van oostelijk Zuid-Limburg en maakt deel uit van Parkstad Limburg waar in totaliteit zo’n 240.000 mensen wonen. Het centrum van Heerlen kent veel kleine winkels, boetiekjes, meerdere grote winkelketens en daarnaast ook gezellige terrasjes. De drukste winkelstraten zijn onder andere de Saroleastraat en Promenade en nodigen uit tot uitgebreid shoppen.

Het object heeft een totale verkoopvloeroppervlakte van circa 90 m² en beschikt over een frontbreedte van circa 4 meter. 

Het centrum is direct gelegen aan het geheel vernieuwde NS-station en is ook per auto uitstekend bereikbaar via de vele verbindingswegen, de stadsautoweg N281 en de autowegen A76 en A79. Parkeren is mogelijk in meerdere parkeergarages o.a. bij station, schouwburg, Geleenstraat, Corio Center, ‘t Loon, Putgraaf en De Klomp.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Cityply Heerlen' van kracht met enkelbestemming 'Centrum'. Dit maakt onder andere de volgende functie invullingen mogelijk; detailhandel, dienstverlening, horeca categorie 1.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging maandag 21 december 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 90 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Heerlen, sectie D nummre 4038
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar circa 1955
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 01-11-2018
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Momenteel lopende tot: 01-11-2023
Huurprijs: € 39.000,- per jaar, te vermeerderen met btw

Huurders Parkstad Mobile Factory

Investeringsprofiel

 

Huursom € 39.000,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 435.000,- k.k.
Factor 11,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Heerlen
Internet: https://www.heerlen.nl/
Inwoners: 87.437
Oppervlakte: ca. 45,5 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Heerlen

Saroleastraat 43, Heerlen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.