Den Haag, Theresiastraat 148

Den Haag, Theresiastraat 148

Theresiastraat 148
2593 AT Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 450.000,- k.k.

Een maisonette van 117,4 m² GO (NEN 2580) op de tweede en derde etage met voor- en achterbalkon en een separate berging gelegen in Bezuidenhout. Het object wordt verhuurd aan vijf internationale studenten, de benodigde omzettingsvergunning en gebruiksmelding zijn aanwezig. 

Het appartement is voorzien van centrale verwarming (cv-ketel Remeha Avanta CW4 uit 2018) en grotendeels voorzien van dubbel glas in houten kozijnen. 

Er wordt volledig gemeubileerd en geoutilleerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken met een aanschafwaarde van ca. € 8.000,- maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen. 

Hogeschool Inholland is op 450 meter afstand gelegen. Diverse faculteiten van de Universiteit zijn zowel per fiets als met het openbaar vervoer (tram) binnen 8 minuten te bereiken. De Haagse Hogeschool is per fiets binnen 14 minuten bereikbaar.

Binnen vijf minuten lopen zijn naast een Albert Heijn diverse lokale winkels en horecagelegenheden gevestigd. De nabijheid van al deze voorzieningen maakt het interessant voor internationale studenten om dit appartement als groep te huren. 

Partnerovereenkomst
Dit appartement wordt verkocht inclusief een 5 jarige partnerovereenkomst (verhuur en beheer) met een bedrijf dat voor het huisvesten van internationale studenten partner is van onder andere de Haagse Hogeschool, de Universiteit Leiden (met faculteiten in Den Haag), Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam School of Management, TU Delft en Codarts. Na de eerste 5 jaar krijgt de eigenaar en/of de partner de mogelijkheid om deze overeenkomst te verlengen.

De genoemde onderwijsinstellingen sturen internationale studenten door naar het platform van de partner waar zij groepen kunnen vormen om een appartement te huren. Dit resulteert in een grote jaarlijkse aanwas van nieuwe young internationals. Mede hierdoor heeft de partner de afgelopen 5 jaar een bezettingsgraad van 100% weten te realiseren. De partner heeft tot op heden circa 1.000 huurdertransacties gedaan. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging dinsdag 21 april 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 117 m2

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente 's-Gravenhage, sectie R nummer 11791 A3
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1957 (BAG)
Bereikbaarheid Goed
Energielabel D

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 7 oktober 2019
Termijn: 1 jaar
Verlenging: 
Opzegtermijn: 1 maand 
Momenteel lopende tot: 1 augustus 2020
Bruto huurprijs: € 36.000,- per jaar. 

De huurders zijn zelf contractant voor de levering van gas en elektra. De eigenaar is contractant voor de levering van water, internet en TV. 

Kosten: 
Water: €  300,- per jaar 
Internet & TV: € 660,- per jaar 
Totaal: € 960,- per jaar

Huuropbrengst na aftrek kosten eigenaar: € 35.040,- per jaar 

Partnerovereenkomst: 
Verkoop geschiedt standaard inclusief een 5 jarig verhuur- en beheercontract dat ingaat op transportdatum tegen vergoeding van 10% van de bruto huursom, zijnde € 4.356,- inlcusief btw per jaar.* 

Huuropbrengst na aftrek kosten eigenaar en beheervergoeding: € 30.684,- per jaar. 

* Het aanpassen van de termijn en werkzaamheden is bespreekbaar. Daarnaast staat de eigenaar er voor open om het object terug te huren van de koper. Neem hiervoor contact met ons op. 

Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 30.684,00 per jaar
Koopsom € 450.000,- k.k.
Factor 14,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
De eigenaar is contractant voor de levering van water, TV en internet.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve en gezonde VvE met een bijdrage van € 202,95 per maand / € 2.435,40 per jaar. 

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: www.denhaag.nl
Inwoners: 524.882
Oppervlakte: ca. 98 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148 Den Haag, Theresiastraat 148

Plattegronden

Den Haag, Theresiastraat 148

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Theresiastraat 148, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.