Beleggingspanden.nl
Online openbare veiling - Hengelo, Oude Boekeloseweg 29

Online openbare veiling - Hengelo, Oude Boekeloseweg 29

Oude Boekeloseweg 29
7553 DS Hengelo, Overijssel.

Te koop Te koop   Online openbare veiling

Online openbare veiling van multifunctioneel bedrijfscomplex bestaande uit kantoren & bedrijfsruimte met veel parkeergelenheid in Hengelo. Deze veiling wordt georganiseerd door BOG Auctions & begeleid door Boers & Lem Vastgoedconsultants B.V. Voor de specificaties ten aanzien van de veiling verwijzen wij u naar onderstaande gegevens. 

Hengelo, Oude Boekeloseweg 29, 31 en 50:
Bouwjaar: 1960 (bron: Bag Viewer)
Veilingdatum: 21 november 2019 vanaf 13:30 uur
Klik hier voor de veilinginformatie

Oude Boekeloseweg 29:
Het betreft een multifunctioneel bedrijfscomplex bestaande uit een kantoorruimte met naastgelegen bedrijfsruimte. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 1.350 m² op de begane grond en circa 520 m² op de eerste verdieping. Het object staat middels een overdekte brug in verbinding met onderstaande kantoorruimte. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.700 m². Voor het object zijn parkeermogelijkheden aanwezig, deze zijn eventueel uit te breiden met het parkeerterrein op het naastgelegen perceel (deelkavel 3).

Oude Boekeloseweg 31:
Het betreft een multifunctioneel object bestaande uit een showroom met bedrijfsruimte gelegen op de begane grond, met een totale oppervlakte van circa 520 m². De eerste verdieping is ingericht als kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 510 m². De kantoorruimte ka eventueel uitgebreid worden met bovenstaande kantoorruimte. Voor het object zijn parkeermogelijkheden aanwezig, deze zijn eventueel uit te breiden met het parkeerterrein op het naastgelegen perceel (deelkavel 3).

Oude Boekeloseweg 50:
Het betreft een bedrijfsruimte voorzien van een ruim omheind buitenterrein. De bedrijfsruimte beschikt over diverse kantoorruimtes en toiletvoorzieningen. De totale oppervlakte bedraagt circa 1.700 m². Het perceel heeft een oppervlakte van 3.385 m². Aan de voorzijde van het object zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 24 oktober 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 7.315 m2
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1960
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom Online openbare veiling

Overig

 
Aanvullende informatie

Datum online veiling: 21 november 2019 vanaf 13:30 uur
Veilingnotaris: Wilbrink & Den Otter
Contactpersoon: Dhr. R. (Ruud) Wilbrink
Makelaar: Boers & Lem Vastgoedconsultants B.V.
Telefoon: +31(0)53 - 433 55 77
Email: floris@boersenlem.nl

BOG Auctions: J.A. Schouten
Telefoon: 0334600076
Email: j.schouten@bog-auctions.com 


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
mevrouw Janine van den Eshof
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Online openbare veiling - Hengelo

Oude Boekeloseweg 29, Hengelo
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.