Beleggingspanden.nl
Zoetermeer, Akkerdreef 108-110

Zoetermeer, Akkerdreef 108-110

Akkerdreef 108-110
2723 XK Zoetermeer, Zuid-Holland.

Optie Optie  € 1.695.000,- k.k.

Vrijstaand pand uit 1987 met verleende vergunning om een opbouw te maken op de bestaande bouw teneinde 37 zelfstandige woonstudio's te realiseren. Wanneer het pand (her)ontwikkeld wordt en de studio's gemeubileerd verhuurd worden dan kan gerekend worden met een netto huur van € 700,- per studio. In dat geval zou een netto jaarhuur van € 310.800,- haalbaar zijn. De verwachte marktwaarde van het object na ontwikkeling wordt hiermee geschat op € 4.850.000,-

In Zoetermeer is een grote prijsstijging te zien in huurprijzen. Hier stegen de prijzen in 2018 met twintig procent volgens Pararius. In de grote steden is het lastig om een betaalbare huurwoning te vinden en huurders wijken ook uit naar de middelgrote steden. Deze tendens zal de komende jaren alleen maar toenemen. In Zoetermeer stijgen de prijzen omdat het een centraal gelegen stad is ten opzichte van Leiden, Den Haag en Rotterdam. Hierdoor is het de ideale uitwijkplek voor woningzoekenden die in de stad geen woonruimte meer kunnen vinden.

De ontwikkellocatie is gelegen in de groene wijk Seghwaert, bekend om zijn prima woonklimaat en de afwezigheid van hoogbouw. De woning is gelegen op een kleine (loop)afstand van winkels, openbaar vervoer (Randstadrail), recreatiegebied Noord Aa, sportfaciliteiten en diverse scholen. Het pand wordt "as is, where is" verkocht. 

Voor uitgebreide projectinformatie verwijzen wij u naar de brochure.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 3 januari 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Zegwaard, sectie B nummer 5695
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1987
Bereikbaarheid Goed, op steenworp van Randstadrail

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 1.695.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Provincie: Zuid-Holland
Internet: www.zoetermeer.nl
Oppervlakte: 37,06 km²
Inwoners: 121.434
Wikipedia: Zoetermeer


Contact

 
Aanbieder de heer Sandor van Moort
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Zoetermeer

Akkerdreef 108-110, Zoetermeer
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.