Vlijmen, Nassau Dwarsstraat (Triangel Park)

Vlijmen, Nassau Dwarsstraat (Triangel Park)

Nassau Dwarsstraat (Triangel Park)
5251 KJ Vlijmen, Noord-Brabant.

Te koop Te koop  € 102.500,- v.o.n. excl. btw

Triangel Park Vlijmen biedt u nu de kans om meer rendement uit uw vermogen te halen door te investeren in een bedrijfsunit of garagebox. Zelfs mogelijk met een beperkt budget!

Triangel Park wordt gerealiseerd aan de Nassau Dwarsstraat in Vlijmen. Door de centrale ligging nabij de A59 is het fraaie Business- en Boxenpark eenvoudig bereikbaar. Ideaal voor ZZP-ers en particulieren die op zoek zijn naar extra (bedrijfs)ruimte.

Volgens het IMF groeit nergens ter wereld het aantal ZZP’ers zo hard als in Nederland. Daar komt bij dat onze scholen, overheid en het bedrijfsleven volop het vrije ondernemerschap promoten. Waar vindt deze groeiende stroom zelfstandigen hun werkplaatsen, stalling en opslagruimte? Thuis is het al gauw te klein. Wij bieden het groeiende leger zelfstandigen een passende oplossing: compacte bedrijfsunits op een beveiligd terrein, gunstig gelegen onder de rook van ’s-Hertogenbosch en op slechts 10 minuten van Waalwijk. Een interessante kans voor beleggers.

Investeren in een garage of bedrijfsunit betekent stabiel beleggen in degelijk vastgoed met een constant huurrendement. U bent de eigenaar en uw eigendom ligt vast in het kadaster. U kunt als eigenaar ook zelf besluiten tot verkoop over te gaan.

Uitstekend verhuurbaar:
De vraag naar garages en bedrijfsunits is groot en blijft toenemen. Wij spelen in op de basisbehoefte van kleine ondernemers. Of de garages of bedrijfsunits nou gebruikt worden voor het opslaan van gereedschap en voorraad voor ZZP-er, opslag voor een webshop of gewoon als goede werkplaats. Aan een veilige werk- en opslagruimte heeft deze doelgroep genoeg. Als alles maar goed geregeld is, als er maar water, een wc en licht is, en het 24/7 toegankelijk is. Vooral de kleinschaligheid en diversiteit maakt dit project uniek. Tevens zijn alle units voorbereid om eenvoudig een veridpeingsvloer toe te voegen van circa 30 m² / 40 m² waardoor de afmeting van een unit totaal op 90 tot 120 m² komt.

Veilig, functioneel en goed geregeld:
De bedrijfsunits van zijn veilig en functioneel. Een logisch antwoord op de toenemende behoefte aan kleine, betaalbare maar veilige en functionele bedrijfsruimtes. Het hekwerk, de poort met intercom, de 24/7 camerabewaking en de sociale controle maken het een veilig complex. Mocht er toch iets zijn, dan zorgt de huismeester in no-time dat probleempjes worden opgelost en de boel er keurig bij blijft staan. Dit zorgt voor vele blije gezichten en tevreden gebruikers op het complex.

Dit vastgoed is niet onderhevig aan trends en het is relatief ongevoelig voor beursklimaat of economische onrust. Met een garage en/of bedrijfsunit kiest u voor een veilige, degelijke investering met een mooi huurrendement van circa 8% en weinig onderhoud. Tevens zal er het eerste jaar een huurgarantie worden afgegeven bij aankoop van een garage. 

Het complex is omheind en beveiligd en beschikken over moderne faciliteiten. Zo kunnen huurders/gebruikers de toegangspoort via hun mobieltje open bellen. Ook zijn er toezichtcamera’s waarvan de beelden door (ver)huurders op hun tablet of telefoon te volgen zijn. Verder beschikt het complex over alle basisvoorzieningen zoals verlichting, elektriciteit, water en sanitair.

Bovenop het jaarrendement van 8% komt nog de waardestijging van het vastgoed.

Voor beheer en verhuur wordt gezorgd: de meeste beleggers die investeren in de boxen, laten het regelen van huurders liever aan anderen over. Vandaar dat Triangel Ontwikkeling BV samenwerkt met HET VVE Beheer. Dit bureau beheert het complex. Denk bv. aan de VVE, huuradministratie en facturatie.

Triangel Ontwikkeling BV neemt het eerste jaar zitting in het bestuur van de Vereniging van Eigenaren om een goede opzet en start van het park te waarborgen.

Goede redenen om te investeren in een unit van Business- en Boxenpark Triangel Park te Vlijmen:

  1. Goed bereikbaar vanaf de A59.
  2. 24/7 toegang tot de unit.
  3. De Boxen zijn voorzien van elektra.
  4. Weinig onderhoud door gebruik duurzame kwalitatief hoogwaardige materialen.
  5. Beveiliging middels hekwerk met hekwerkdetectie en camerabewaking.
  6. Goede belegging / rendement, investering voor de toekomst.
  7. Oplossing voor uw ruimtegebrek.
  8. Informeer naar de financieringsmogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Een EIGEN unit is dichterbij dan u denkt.
  9. Investeren in eigen bedrijfsunit of garage loont.

Koopsom
Garagebox standaard = € 29.000,- v.o.n. excl. btw
Bedrijfsunit standaard = € 102.500,- v.o.n. excl. btw

Huurprijs
Garagebox standaard = € 185,- per maand / € 2.220,- per jaar, te vermeerderen met btw
Bedrijfsunit standaard = € 700,- per maand / € 8.400,- per jaar, te vermeerderen met btw

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 17 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2019
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Bedrijfsunit standaard = € 700,- per maand / € 8.400,- per jaar, te vermeerderen met btw

Dit betreft een voorbeeld. Neem voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheid tot combineren van bedrijfsunits en garageboxen contact met ons op. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.400,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 102.500,- v.o.n. excl. btw
Factor 12,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Heusden
Internet: https://www.heusden.nl
Inwoners: 43.600
Oppervlakte: ca. 81,22 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Vlijmen

Nassau Dwarsstraat (Triangel Park), Vlijmen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.