Beleggingspanden.nl
Tilburg, Diepenstraat 58

Tilburg, Diepenstraat 58

Diepenstraat 58
5025 MS Tilburg, Noord-Brabant.

Optie Optie  € 235.000,- k.k.

Kamerverhuurpand van circa 107 m² bestaande uit vier slaapkamers, woonkamer en woonkeuken, gelegen op relatief rustige locatie in de Tilburgse wijk St Anna. Een kamerverhuurvergunning voor vijf personen is aanwezig. De woonkamer is gemakkelijk in gebruik te nemen als vijfde slaapkamer, de ruime woonkeuken blijft dan over als gemeenschappelijke ruimte. Momenteel zorgen vier huurders gezamenlijk voor een jaarhuur van € 18.000,-. Met een vijfde bewoner zou de huuropbrengst kunnen stijgen naar € 22.500,- per jaar.

In de directe omgeging zijn landelijk opererende winkelketens zoals Albert Heijn, Blokker, Shoeby, Bagels & Beans, vanHaren, Zeeman en Kruidvat gevestigd alsmede diverse plaatselijke ondernemers. De universiteit van Tilburg is gelegen op twaalf minuten fietsafstand en de Hogeschool op slechts acht minuten fietsafstand.

Het object wordt ‘as is’ verkocht. Met aanvullende investeringen is de staat van onderhoud op goed niveau te brengen. Dak en gevels verkeren in redelijke staat. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer, woonkamer (om te bouwen naar een vijfde kamer), aparte keuken, toilet, aparte douche en trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, drie slaapkamers en een trap naar vliering met bergruimte.

Conform de brandveiligheidseisen bevindt zich op iedere etage een rookmelder en draagbaar blustoestel. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie (in eigendom). Er is tevens een tuin aanwezig.

De twee-onder-eenkapwoning is goed bereikbaar. Het pand ligt op 6 minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg, en 4 minuten loopafstand van een supermarkt. De dichtstbijzijnde uitvalsweg bevindt zich op slechts 4 minuten rijden. Daarnaast is op slechts zeven minuten loopafstand een bushalte gelegen waardoor het pand ook met het openbaarvervoer goed bereikbaar is.

Het object wordt verhuurd opgeleverd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging woensdag 22 januari 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 67 m2
Vloeroppervlakte 107 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Tilburg, sectie P, nummer 1609
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1905
Bereikbaarheid Goed
Energielabel G

Contractinformatie

 
Zekerheidsstelling Waarborgsom

Investeringsprofiel

 

Huursom € 18.000,- geprognosticeerde kale huur per jaar
Koopsom € 235.000,- k.k.
Factor 13,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Tilburg
Internet: https://www.tilburg.nl/
Inwoners: 197.020
Oppervlakte: ca. 88,79 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Tilburg

Diepenstraat 58, Tilburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.