Breda, Ruisledestraat 14-24

Breda, Ruisledestraat 14-24

Ruisledestraat 14-24
4826 AD Breda, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 87.500,- k.k. (geen btw van toepassing)

In de woonwijk de Wisselaar te Breda bieden wij u nu een leuke en overzichtelijke belegging aan. Het betreft een rijtje van 6 stenen garageboxen aan elkaar gelegen.

De boxen zijn verhuurd voor gemiddeld respectievelijk € 67,50 (2x oude huur) en € 85,00 (3x huidige markthuur) per box per maand. Momenteel staat 1 box leeg, deze is goed verhuurbaar, zelf te gebruiken door koper of los te verkopen.  

Lege boxen worden vrij makkelijk weer verhuurd (momenteel voor € 85,00 per maand). Maar gezien de leegwaarde van de boxen van circa € 18.000,- k.k. per stuk behoort ook uitponden zeker tot de mogelijkheden! Het geheel heeft een leegwaarde van circa € 108.000,-- (ruim € 20.000,-- overwaarde) en daardoor een zeer gering risico bij leegstand.

Betalingen kunnen middels een automatische incasso en deze belegging is dan ook weinig arbeidsintensief. De boxen worden in de huidige staat opgeleverd. De technische staat van de boxen is goed. In 2018 zijn alle kanteldeuren geschilderd.

Overdracht bij voorkeur op korte termijn bij projectnotaris van de aanbieder. Koopsom € 87.500.-- k.k. (geen btw van toepassing).

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Garagebox
Laatste wijziging woensdag 11 maart 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 114 m2
Vloeroppervlakte 114 m2

6x unit van 19 m².

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Breda, sectie G, nummer 6165
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1966
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Huuropbrengst per jaar
De garageboxen worden voor respectievelijk € 67,50,- en € 85,- per maand verhuurd aan particulieren. Eén box is momenteel nog beschikbaar voor verhuur. 

Totaal: € 4.680,- per jaar (excl. btw).

Totale theoretische huur (bij volledige verhuur): € 5.700,- per jaar (excl. btw).
 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 5.700,00 per jaar (deels geprognosticeerd)
Koopsom € 87.500,- k.k. (geen btw van toepassing)
Factor 15,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Aanvullende informatie:
Gemeente Breda
Internet: www.breda.nl
Inwoners: 181.584
Oppervlakte: 128,7 km²

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Breda

Ruisledestraat 14-24, Breda
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.