Beleggingspanden.nl
Zutphen, Marspoortstraat 17-19

Zutphen, Marspoortstraat 17-19

Marspoortstraat 17-19
7201 JA Zutphen, Gelderland.

Te koop Te koop  € 2.250.000,- k.k.

Geheel pand waarin een hotel en restaurant zijn gehuisvest van in totaal circa 769 m² gelegen in het historische centrum van Zutphen. Het pand bestaat uit drie bouwlagen plus een kelder.

Het restaurantgedeelte heeft een capaciteit van circa 120 zitplaatsen met een ruime serre aan de Berkel. Het restaurant is sfeervol ingericht in moderne stijl met rustieke elementen, geschikt voor ontbijt, lunch en diner en biedt plek voor feesten en partijen. Verder is het voorzien in de standaardelementen zoals een entree, toiletruimten, (professionele) keuken inclusief diepvries en koelcel en kantoor. De kelder biedt plaats voor opslagruimte. Op de 1e en 2e verdieping is het hotel gesitueerd. Het hotel herbergt 15 moderne hotelkamers inclusief badkamer en beschikt over een eigen entree waardoor gasten zelf kunnen in- en uitchecken.

De vrijwel directe verbinding naar de provinciale wegen (N348 en N345) maken de locatie zeer goed bereikbaar. Op nog geen tien minuten loopafstand van het pand is een grote openbare parkeergelegenheid gesitueerd. De dichtsbijzijnde bushalte alsmede het treinstation zijn gelegen op slechts 5 minuten loopafstand. Hierdoor is het pand ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

De Marspoortstraat is de verbinding tussen het voetgangersgebied en de IJsselkade en is recent heringericht. Het verzorgingsgebied telt circa 150.000 inwoners en de stad kent een rijke geschiedenis, waarvan vele sporen in het centrum nog zichtbaar zijn. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds in het centrum te bewonderen. Deze fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca en evenementen.

Het object is gelegen in een gebied waar het bestemmingsplan "Oude stad/IJsselkade" van toepassing is. De enkelbestemming betreft "gemengd" met een functieaanduiding "horeca tot en met horecacategorie 2". Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca tot en met categorie 2, maatschappelijke voorziening, en dienstverlening van toepassing. Daarnaast is op de verdieping wonen toegestaan.

 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging dinsdag 10 december 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 474 m2
Vloeroppervlakte 769 m2


Kelder: 32 m²
Begane grond: 357 m²
1e verdieping: 237 m²
2e verdieping: 143 m²
Totaal: 769 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Zutphen, sectie F, nummer 11108
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1836
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 oktober 2019
Termijn: 10 + 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Momenteel lopende tot: 1 oktober 2029
Huurprijs: € 15.833.33 per maand / € 190.000,- per jaar, te vermeerderen met btw


Investeringsprofiel

 

Huursom € 190.000,- kale huur per jaar, te vermeerderen met btw
Koopsom € 2.250.000,- k.k.
Factor 11,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Zutphen
Internet: https://www.zutphen.nl/
Inwoners: 47.423
Oppervlakte: ca. 42,93 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Zutphen

Marspoortstraat 17-19, Zutphen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.