Den Haag, De Horst 2-98

Den Haag, De Horst 2-98

De Horst 2-98
2592 HA Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  

49 appartementen in appartementencomplex De Horst te Den Haag. De voormalige kantoorverdieping is in 2018 getransformeerd tot 49 'city lofts' variërend van 34 m² tot 75 m² GO. De appartementen liggen op de eerste verdieping en beschikken over een entresol of een slaapkamer op de begane grond. Het gebouw maakt gebruik van een centrale verwarmingsinstallatie. Alle appartementen zijn gemeubileerd verhuurd. 

Appartementencomplex De Horst is gelegen in de wijk Mariahoeve en grenst aan het gelijknamige winkelcentrum waar ruim 30 winkels, diverse sportvoorzieningen, park De Vlindertuin en diverse eetgelegenheden zijn gelegen.  

De vrijwel directe verbinding naar de snelwegen (A12 en A4) maken de locatie goed bereikbaar. In de wijk kan gratis worden geparkeerd. De dichtsbijzijnde tramhalte is gelegen op slechts 240 meter afstand, daarnaast is Den Haag centraal op elf minuten fietsafstand gelegen waardoor het object ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 27 mei 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente 's-Gravenhage, sectie AS, nummer 1693 A177
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2018
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huuroverzicht op aanvraag beschikbaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 543.360,00 inclusief servicekosten en meubilering
Koopsom Prijs op aanvraag
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren: Het appartementsrecht A177 deelt voor 612/4930aandeel mee in de VvE voor de centrale verwarmingsinstallatie en het dak. 

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: https://www.denhaag.nl/nl.htm
Inwoners: 537.833
Oppervlakte: ca. 98,13 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

De Horst 2-98, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.