Twello, Dorpstraat 24-26

Twello, Dorpstraat 24-26

Dorpstraat 24-26
7391 GN Twello, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 2.995.000,- k.k.

Dit object betreft een multi-tenant gebouw met negen huurders, gelegen op een perfecte centrumlocatie in het hart van Twello.

Het object is verhuurd aan negen gedegen huurders waaronder Rabobank, sportschool ATF en La Joy, Fashion & Living met een goede betalingsmoraal. Het gehele object is voorzien van energielabel A. 

Het geheel is in 2001 in opdracht van de Rabobank gebouwd, waarbij is gekozen voor een luxe en degelijke bouwuitvoering.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum-1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, kantoren maatschappelijke voorzieningen, horeca tot en met categorie 3, sportvoorzieningen, bedrijfswoningen en wonen (uitsluitend op de verdieping) toegestaan.

Het pand ligt op de meest prominente locatie in het centrum van Twello. De Dorpsstraat 24-26 is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De autosnelweg A1, welke een route vormt van Amsterdam tot aan de grens met Duitsland, ligt op slechts 6 minuten rijafstand. Het Centraal Station van Twello ligt op 350 meter loopafstand.

Het winkelcentrum bevat diverse landelijke winkelketens waaronder de Albert Heijn, Aldi, Hema, Kruidvat en Blokker. Daarnaast biedt het centrum een ruim aanbod aan eetgelegenheden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het pand en parkeren in het centrum is gratis, wat het winkelcentrum van Twello zeer aantrekkelijk maakt voor mensen in de nabije omgeving. Verder staat iedere vrijdagmiddag de Twellose weekmarkt op het Marktplein, welke veel bezoekers trekt en zorgt voor een gezellige sfeer. Het centrum van Twello is levendig en het jaarlijkse Klompenfeest trekt inmiddels zo'n 100.000 fans.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 2 april 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 2.818 m2

De Dorpsstraat 24-26 omvat een perceeloppervlakte van 2.655 m² eigen grond. Het pand beschikt over twee bouwlagen met daaronder een kelder, waarin de berging zich bevindt. Naast het pand ligt de bijbehorende parkeerplaats, welke ruimte biedt aan 30 personenauto’s.

De totale oppervlakte bedraagt 2.818 m² BVO en 2.326 m² VVO, conform NEN 2580 meetmethodiek;

Kadastraal Gemeente Twello, Sectie B, Nummer 8067
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2001
Bereikbaarheid Goed
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Totale huur ad. € 273.159,- per jaar.

Een gedetailleerd huuroverzicht is op aanvraag beschikbaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 273.159,00 per jaar
Koopsom € 2.995.000,- k.k.
Factor 11,0

Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Twello

Dorpstraat 24-26, Twello
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.