Boxcomplex - Wijchen, Bijsterhuizen

Boxcomplex - Wijchen, Bijsterhuizen

Bijsterhuizen
6604 LP Wijchen, Gelderland.

Te koop Te koop  € 24.900,- v.o.n. excl. btw

BELEG MET 7,5% RENDEMENT IN NIEUWE BEDRIJFSBOXEN VAN BOXCOMPLEX IN WIJCHEN (direct onder Nijmegen)!

Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfsruimten in de vorm van betonnen garageboxen op een beveiligd terrein. Ze hebben 10 jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslag en werkruimtes. Boxcomplex geeft een jaar huurgarantie, zodat uw rendement na oplevering direct wordt gegarandeerd! Daarnaast verzorgen ze de eerste verhuur geheel gratis. De volledige verhuur en het beheer kunt u eenvoudig uit handen geven, zodat u als belegger geheel wordt ontzorgd.

Wilt u slim beleggen in vastgoed met 7,5% rendement? Dan is het investeren in garageboxen zeker een overweging waard. Flexibele, zelfstandige bedrijfsunits zijn tegenwoordig erg in trek bij kleine ondernemers en verwacht wordt dat de vraag ernaar alleen maar groter zal worden. Een goede garagebox kan dus zeker in waarde stijgen en een aantrekkelijk rendement bieden. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Boxcomplex hanteert een scherpe prijsstelling voor haar boxen (koop en huur) en zijn een relatief klein complex. Dit doen ze bewust om het verhuurrendement en uw netto rendement te verhogen. Bent u op zoek naar een slimme belegging? Boxcomplex biedt u een bruto rendement van maar liefst 7,5%!

BELEGGEN IN BOXCOMPLEX, EEN GOEDE BESLISSING:
- Weinig leegstandsrisico
- Huurgarantie
- De eerste verhuur wordt gratis verzorgd door Boxcomplex.
- Persoonlijke begeleiding
- Minimale onderhoudskosten
- Een zorgeloze investering
- Geniet van een rendabele, veilige investering
- Fiscale voordelen, zoals btw aftrek als privé persoon in box 3.
- Waarde stijgende belegging
 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Garagebox
Laatste wijziging woensdag 2 december 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 18 m2

Boxcomplex type 2:

Dit type is ideaal voor zzp'ers als kleine opslag/stalling of werkruimte.

Afmetingen:
Dimensies: 2,98 m x 6 m. x 2,5 m
Oppervlakte: 18 m²
Inhoud: 45 m³
Doorrijhoogte: circa 195 cm
 

Boxcomplex type 6 + Parkeerplaats, kantoor en bedrijfsruimte:

De DUBBELE, HOGE type 6 box is extra groot en hoog uitgevoerd, met een verdieping. Deze box bestaat uit 2 lagen van 3x7x3 meter, verbonden door een interne, houten trap die aan de achterzijde van de box is gesitueerd. Het trapgat kan worden afgesloten met een trapluik. De verdieping is goed geïsoleerd en is voorzien van 2 grote draai- kiep ramen en dubbele LED verlichting.

Verder wordt dit type standaard opgeleverd met een afgedopte water aan-/ en afvoer ten behoeve van een pantry en/of toilet. Daarnaast zijn extra voorzieningen zoals o.a. extra stroomvoorziening, airco aansluiting, een loopdeur in de sectionaaldeur en vloeistofdichte vloercoating mogelijk als meerwerk. Door de extra voorzieningen in dit type box is de verdieping eventueel ook te gebruiken als verwarmde opslag, showroom of als kantoorruimte. Daarnaast zit er bij alle type 6 boxen (op 3 na) een eigen parkeerplaats met een afsluitbeugel.

Afmetingen:
Dimensies: 2x circa 3 x 7 x 3 m.
Oppervlakte: 21 + 21 m²
Inhoud: 126 m³
Doorrijhoogte: circa 245 cm

Het betreft hier geen metrage conform NEN 2580.

Bouwjaar 2020
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Type 2:
Huurprijs: € 155,- per maand/ € 1.860,- per jaar, te vermeerderen met btw.

Type 6:
Huurprijs: € 369,- per maand/ € 4.428,- per jaar, te vermeerderen met btw.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 1.860,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 24.900,- v.o.n. excl. btw
Factor 13,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Nijmegen
Internet: www.nijmegen.nl
Inwoners: 170.681
 

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Boxcomplex - Wijchen

Bijsterhuizen, Wijchen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.