Venlo, Carleyspassage 8, 10 & 12

Venlo, Carleyspassage 8, 10 & 12

Carleyspassage 8, 10 & 12
5921 JW Venlo, Limburg.

Te koop Te koop  € 2.095.000,- k.k.

Winkelplint bestaande uit drie commerciele ruimten van in totaal 1.617 m² VVO (conform NEN 2580) in het centrum van Blerick in de gemeente Venlo. 

Stadsdeel Blerick heeft 27.380 inwoners. De objecten zijn verhuurd aan Action, Big Bazar en de Ambachtelijke Schoenmaker. De Carleyspassage grenst direct aan een gezellig winkelplein waar ook nog eens volop parkeermogelijkheden zijn.

In de nabije omgeving zijn onder meer de Albert Heijn, Takko Fashion, Xenos en Berden Mode, Slapen Meer gevestigd Aan het plein zijn tevens enige gezellige horecagelegenheden gesitueerd. 

De grootste huurder in het geheel is Action, die reeds sinds 2008 op deze locatie gevestigd is. In februari 2020 is deze vestiging voor circa 400.000 verbouwd en voorzien van een geheel vernieuwde winkelinrichting, conform de laatste Action winkelstandaard. Huurder Big Bazar heeft per 1 november 2019 intrek genomen in het pand. Hierbij dient aangemerkt te worden dat zij huren tegen een relatief lage huurprijs per vierkante meter. De Ambachtelijke Schoenmaker heeft per 1 oktober 2018 intrek genomen in het pand. Deze unit is gelegen op de hoek Carleyspassage /Laurentiusstraat.

Vanaf de Laurentiusstraat is er via een afsluitbare poort de mogelijkheid tot bevoorrading met een vrachtauto, via het eigen achterterrein. 

Op het perceel is 'Enkelbestemming Centrum' van toepassing waardoor detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning, horeca t/m categorie 3 en een supermarkt mogelijk zijn. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging maandag 4 januari 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 1.617 m2

In totaal bedraagt het metrage van 1.660 m² BVO/1.617 m² VVO conform NEN 2580 methodiek;

Kadastraal Gemeente Venlo, sectie M nummer 5663 A1
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1994
Bereikbaarheid Goed
Energielabel B

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Totale huurinkomsten: € 183.765,80 per jaar, te vermeerderen met btw


Investeringsprofiel

 

Huursom € 183.765,80 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 2.095.000,- k.k.
Factor 11,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Kosten:
OZB: € 6.673,07
Watersysteemheffing: € 471,11

Vereniging van Eigenaren: 
VvE is (bewust) niet actief. Er zijn in totaal twee professionele leden binnen de vereniging, maar er is geen periodieke bijdrage vastgesteld. Ieder lid draagt zoveel mogelijk haar eigen kosten. Uitgaven voor gemeenschappelijke delen gaan in overleg.

Algemeen:
Gemeente Venlo
Internet: https://www.venlo.nl/
Inwoners: 101.603
Oppervlakte: ca. 129 m²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Venlo

Carleyspassage 8, 10 & 12, Venlo
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.