Breda, Monseigneur Nolensplein 14 & 14A

Breda, Monseigneur Nolensplein 14 & 14A

Monseigneur Nolensplein 14 & 14A
4812 JC Breda, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 330.000,- k.k.

Volledig verhuurd beleggingsobject bestaande uit vier onzelfstandige wooneenheden gelegen op de eerste en tweede verdieping en een winkelruimte gelegen op de begane grond. Het object is staande en gelegen aan het Mgr. Nolensplein in de wijk Heuvel te Breda. Het pand heeft een totale oppervlakte van 188 m².

De wooneenheden worden verhuurd aan (internationale) studenten. Conform het overgangsrecht is de huidige verhuursituatie toegestaan. De winkelruimte wordt verhuurd aan een Roemeense supermarkt, nadere details vindt u verderop in deze brochure.

Het pand is gelegen op circa 10 minuten fietsafstand van het centrum van Breda en op circa 15 minuten fietsafstand van zowel de Breda University of Applied Sciences als de Avans Hogeschool. Aansluitingen met het openbaar vervoer zijn aanwezig via de bushalte aan het Mgr. Nolensplein, vanaf deze bushalte zijn er frequente verbindingen naar het centrum van Breda en de wijken Princenhage en Haagse Beemden. Het Mgr. Nolensplein staat op de nominatielijst van de gemeente om een flinke impuls te krijgen, er zijn diverse winkels gevestigd die gerund worden door lokale ondernemers en de verdiepingen zijn in gebruik als woonruimte. De dichtstbijzijnde grote supermarkt is gelegen op circa 5 minuten fietsen, de bruisende Haagsemarkt is ook binnen circa vijf minuten fietsen bereikbaar.

Indeling

Begane grond
De begane grond doet dienst als winkelruimte (circa 53 m²) met aan de achterzijde een opslagruimte (circa 20 m²) en toiletruimte. De ruimte is volledig verhuurd en heeft een moderne uitstraling. De opslagruimte is tevens te bereiken via een brede brandgang die uitermate geschikt is om te laden en lossen. De winkelruimte beschikt over een eigen cv-ketel (bouwjaar 2016). De winkelruimte heeft geen eigen nutsvoorzieningen, wel zijn er tussenmeters.

Eerste verdieping
De voordeur van de wooneenheden is gelegen links van de winkel. In het voorportaal treft u de meterkast (met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars). Via een trapopgang wordt de eerste verdieping bereikt en komt men op de overloop, vanuit hier is er een open verbinding met de gezamenlijke woonkeuken, daarnaast zijn vanaf hier de vaste trap naar de tweede verdieping, kamers I & II, de wasruimte, met o.a. de cv-ketel (bouwjaar 2017) en de toiletruimte bereikbaar. Kamer I is circa 21 m² groot en gelegen aan de voorzijde van het pand. Kamer II is circa 20 m² groot en gelegen aan de achterzijde van het pand. Vanuit deze kamer is er toegang tot het dakterras van circa 22 m² groot. De keuken is circa 19 m² groot en gelegen tussen kamers I en II in. De keuken beschikt over een sfeervolle bar en diverse inbouwapparatuur zoals een magnetron, koelkast, vaatwasser en 6-pits gasfornuis. Zowel de keuken als de toilet- en wasruimte worden door alle bewoners gebruikt.

Tweede verdieping
Via de vaste trap vanaf de eerste verdieping bereikt men de overloop van de tweede verdieping. Vanaf hier zijn de badkamer en kamers III en IV bereikbaar. Kamer III is gelegen aan de voorzijde van het pand en is circa 17 m² groot. Kamer IV is gelegen aan de achterzijde van het pand en is circa 8 m² groot. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel, de badkamer wordt door alle bewoners gebruikt. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 18 november 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 128 m2
Vloeroppervlakte 188 m2

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Breda, sectie I nummer 3882
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1959
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
ObjectVerdiepingOppervlakteBruto huur p/mBruto huur p/j
WinkelruimteBegane grond53 m²€ 1.150,-€ 13.800,-
Kamer IEerste verd.21 m²€ 417,-€ 5.004,-
Kamer IIEerste verd.20 m²€ 417,-€ 5.004,-
Kamer IIITweede verd.17 m²€ 417,-€ 5.004,-
Kamer IVTweede verd.8 m²€ 377,-€ 4.524,-
Totaal  € 2.778,-€ 33.336,-


De winkel is verhuurd tot 1 mei 2023, daarna voor aansluitende periodes van telkens 1 jaar). 

Kamer I is verhuurd tot 1 juni 2021, daarna onbepaalde tijd.

De overige kamers zijn verhuurd tot 1 september 2021, daarna onbepaalde tijd. 

Feitelijke kosten per jaar: 
Gas en elektra: € 6.562,58
Warer: € 201,28
TV en internet: € 749,40 
Totaal:  € 7.513,26

Totale huuroprengst na aftrek kosten per jaar: € 25.822,74

Huurders Roemeense slagerij & studenten

Investeringsprofiel

 

Huursom € 25.822,74 per jaar, na aftrek kosten G/W/L/I.
Koopsom € 330.000,- k.k.
Factor 12,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Breda
Internet: www.breda.nl
Inwoners: 184.000
Oppervlakte: ca. 129 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Breda

Monseigneur Nolensplein 14 & 14A, Breda
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.