Vlissingen, Voltaweg 7-09

Vlissingen, Voltaweg 7-09

Voltaweg 7-09
4382 NG Vlissingen, Zeeland.

Te koop Te koop  € 45.000,- v.o.n. (excl. btw)

Nieuwbouw bedrijfsunit van circa 47 m² gelegen op bedrijventerrein Kenniswerf West te Vlissingen. In najaar 2019 opgeleverd en daarmee splinternieuw. De unit heeft een vrijwel directe ligging aan de A58 en is daarmee zeer goed bereikbaar. 

In totaal zijn er tien units opgeleverd waarvan er nog enkele te koop zijn. Naast deze unit zijn er units te koop met prijzen vanaf € 45.000,- v.o.n. (exclusief btw) tot € 55.000,- v.o.n. (exclusief btw). 

Het zijn instapklare units voor de lokale ondernemers die op een topplek willen zitten voor slechts € 300,- tot € 400,- per maand. Hiermee kan een bruto rendement worden behaald van circa 8%. Het uiteindelijke netto rendement komt tevens hoog uit, dit gelet op het feit dat het nieuwbouwunits zijn en daarmee zeer weinig onderhoudskosten de komende jaren hebben. 

Met de nieuwe ontsluiting vanaf de A58 richting de Kenniswerf, Buitenhaven en Industrierrein Souburg II, creëert de gemeente Vlissingen "de nieuwe entree" naar de stad. Samen met het nog te ontwikkelen Souburg II wordt hier beoogd hét kenniscentrum van Zeeland te realiseren. 
De gemeente Vlissingen is druk bezig om het terrein fasegewijs bouwrijp te maken om zo steeds meer bedrijven zich te laten vestigen, waarbij in 2020 de eerste bedrijfskavels zullen worden vrijgegeven. Aan de Voltaweg, een directe verbindingsweg met de nieuwe entree, zit tevens de organisatie Dockwize; het nieuwe merk van Vlissingen dat ondernemers, studenten en bedrijven helpt bij innovaties, groei en uitbreidingen. 

De unit is verder voorzien van: 
- loopdeur met bovenlicht;
- vrij hoogte van circa 5,58 tot circa 3,96 meter;
- geïsoleerd dak;
- aluminimum kozijnen met HR++ beglazing;
- aansluiting voor riolering, water en elektra;
- één unit is voorzien van een elektrisch bediende sectionaaldeur van 3,5 meter breed en 3,5 meter hoog. De overige units zijn voorzien van een elektrisch bediende sectionaaldeur van 4,5 meter breed en 4 meter hoog.

De doelgroepen die kunnen worden aangesproken voor de verhuur zijn ZZP'ers (opslagruimten, werkplaatsen) en/of particulieren die de units willen gebruiken voor de opslag van privé spullen. 

De bedrijfsunits zijn op grond van bestemmingsplan "Kenniswerf West" bestemd voor bedrijven tot ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging woensdag 26 augustus 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 47 m2
Vloeroppervlakte 47 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Vlissingen, sectie K, nummer 1152
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2019
Bereikbaarheid Uitstekend.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

PROGNOSE HUUR:
€ 300,- per maand / € 3.600,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 3.600,00 geprognosticeerde kale huur per jaar
Koopsom € 45.000,- v.o.n. (excl. btw)
Factor 12,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Vlissingen
Internet: Gemeente Vlissingen
Inwoners: ca. 44.451
Oppervlakte: ca. 344.8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Vlissingen

Voltaweg 7-09, Vlissingen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.