Gorinchem, Westwagenstraat 14

Gorinchem, Westwagenstraat 14

Westwagenstraat 14
4201 HH Gorinchem, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 1.800.000,- k.k.

Woon-/winkelpand bestaande uit vier lagen met een totaal oppervlak van circa 1.250 m² op een perceel van 733 m² in het centrum van Gorinchem. 

Het object heeft vijf huisnummers (14 tot en met 14d) en is op meerdere manieren toegangkelijk. Het pand bestaat uit een grote winkel met diverse opslagruimtes op de begane grond, negen kamers/appartementen op de eerste verdieping, en op de tweede verdieping liggen twee grote appartementen. De zolder is nu niet in gebruik maar is erg groot. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad e.o.' met bestemming 'Centrum - 1' en functieaanduiding 'specifieke vorm van horeca - zwaar'' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca, persoonlijke dienstverlening, kantoor, maatschappelijke doeleinden en wonen toegestaan. 

Dit pand biedt zeer veel mogelijkheden, zoals renoveren en verbouwen, uitbreiden en vergroten, of mogelijk in zijn geheel vernieuwen. Gezien de unieke grote locatie in Gorinchem geeft dit legio mogelijkheden.

Indeling
Het geheel is ca 1.250 m² en is onderverdeeld in vier bouwlagen.

Op de begane grond is een winkelruimte van ca 360 m² via de Westwagenstraat te bereiken. Aan de achterzijde van de winkel liggen diverse opslag ruimtes / bergingen. Deze opslag ruimtes zijn respectievelijk ca 140 m² en 71 m² groot. De achterste opslagruimte is ook via de Oude Lombardstraat te bereiken. Hier heeft vroeger een uitgaanscentrum gezeten. Ook via de Westwagenstraat is er toegang tot deze opslagruimtes.

Naast de winkel is een overdekte passage aan de zijkant die toegang geeft tot de opslagruimtes, fietsenstalling en toegang tot de bovengelegen appartementen. Daarnaast is er aan de achterzijde een ingang te bereiken met de auto (Oude Lombardstraat ). Het realiseren van een ingang voor interne parkeergarage of bergingen is dus één van de opties.

Eerste verdieping
De eerste verdieping: woonoppervlakte circa 311 m².
Via de passage aan de Westwagenstraat zijde krijg je middels een grote trap toegang tot de appartementen. Op de eerste verdieping liggen negen kamers met eigen ingang. Deze negen kamers/appartementen worden door middel van kamerverhuur, verhuurd. Ze hebben allemaal een eigen ingang sommigen met eigen badkamer keuken en wc of met een gemeenschappelijke wasruimte,toilet en keuken. Aan de achterzijde is er toegang tot het dak van de opslagruimtes. De mogelijkheden tot uitbreiding zijn hier enorm. U zult dit wel zelf moeten onderzoeken.

Via het trappenhuis is er toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Tweede verdieping: woonoppervlakte circa 184 m².
Via het trappenhuis is er toegang tot de tweede verdieping. Hier zijn twee grote appartementen gecreëerd met ieder een eigen ingang. Deze appartementen zijn geheel autonoom ingericht. De twee appartementen hebben ieder twee slaapkamers, badkamer met wc, douche en wastafel en een keuken. Ieder appartement heeft zijn eigen cv-ketel. Deze twee grote appartementen bieden veel opties en mogelijkheden. Er is veel licht en ruimte in de appartementen en veel ruimte voor aanpassing of uitbreiding hiervan.

Overige verdiepingen
Derde verdieping / zolder. Woonoppervlakte circa 160 m².
Op de derde verdieping is er een zolder/ berging. De dubbele kap is intern aan elkaar verbonden. Ook hier zijn de mogelijkheden enorm. Deze zolder heeft diverse dakramen. De zolder heeft nu geen functie maar ook hier zijn er veel mogelijkheden.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 13 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 733 m2
Vloeroppervlakte 1.250 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Gorinchem, sectie D nummer 3187
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1826

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Totale huursom: € 124.508,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 124.508,00 per jaar.
Koopsom € 1.800.000,- k.k.
Factor 14,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen: 
Gemeente Gorinchem
Internet: www.gorinchem.nl
Inwoners: ca. 35.750
Oppervlakte: ca.22 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14 Gorinchem, Westwagenstraat 14

Plattegronden

Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Zolder

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Gorinchem

Westwagenstraat 14, Gorinchem
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.