Beleggingspanden.nl
Putten, Groevenbeeklaan 8

Putten, Groevenbeeklaan 8

Groevenbeeklaan 8
3881 LP Putten, Gelderland.

Te koop Te koop  € 500.000,- k.k.

Semi-bungalow met garage van circa 138 m² en een garage van 26 m² op een perceel van 1.478 m² gelegen nabij het bos en dorpscentrum van Putten. 

Op het prachtige perceel is het heerlijk genieten van de rust en de natuur. De woning beschikt over een compleet woonprogramma op de begane grond en een tweede slaapkamer op de eerste verdieping. In de aangebouwde royale garage is ruim voldoende gelegenheid voor het parkeren van de auto. Tevens is in een gedeelte van de garage de bijkeuken gerealiseerd.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met garderobegedeelte, toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegang tot woon-/eetkamer, keuken en kantoor.
De woon-/eetkamer is uitgevoerd in lichte kleurstellingen en beschikt over plavuizen vloer met vloerverwarming, royale raampartijen en een schuifpui naar het terras. De inzethaard met schouw zorgt voor een heerlijke warmte tijdens de koude wintermaanden.
De open keuken is eveneens uitgevoerd in lichte kleurstellingen, natuurstenen aanrechtbladen en met voldoende bergruimte. Tevens is de keuken ingericht met diverse inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, oven, magnetron, afzuigkap, koelkast, vrieskast en een apothekerskast.

Via de hal is de multifunctionele ruimte/tussen hal bereikbaar. Vanuit deze ruimte is de master bedroom met aangrenzende badkamer te bereiken. De master bedroom is uitgerust met vaste schuifkastenwand, vloerbedekking en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer is betegeld tot aan het plafond en beschikt over een ligbad, douche, toilet en een wastafelmeubel.

Etage: overloop met berging en toegang tot slaapkamer. Tevens is op de overloop de cv-installatie gesitueerd. De slaapkamer is uitgerust met vloerbedekking, een wastafel en een topgevelraam.

Garage en bijkeuken: de royale garage is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, diverse ramen en twee loopdeuren.
De bijkeuken, welke gesitueerd is in de garage, is middels openslaande deuren, vanaf buiten bereikbaar. De bijkeuken is ingericht met een kitchenette en tevens is hier de aansluiting voor wasapparatuur gesitueerd.

Tuin: de rondom gelegen prachtige bostuin is uitgerust met een royaal zonneterras, diverse planten perken en een houten blokhut. Hier is het heerlijk genieten van de rust en de natuur.

Verwarming cv-installatie Remeha, bouwjaar 2007

Isolatie : dak- en muurisolatie en dubbele beglazing

De marktwaarde vrij van huur en gebruik wordt geschat op circa € 695.000,- k.k. Het object wordt dus momenteel in verhuurde staat voor een fors lagere waarde aangeboden. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 30 april 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.478 m2
Vloeroppervlakte 138 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Putten, sectie C, nummer 9715
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1976
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd 
Kale huurprijs: € 835,- per maand / € 10.020,- per jaar 


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 500.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Putten
Internet: www.putten.nl
Inwoners: ca. 24.500
Oppervlakte: ca. 87,5 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8

Plattegronden

Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8 Putten, Groevenbeeklaan 8

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Putten

Groevenbeeklaan 8, Putten
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.