Achterzijde

Gorinchem

Adres op aanvraag
Gorinchem, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 2.200.000,- k.k.

Een restaurant, bar en vier zelfstandige appartementen van in totaal circa 986 m² in het centrum van Gorinchem. Het pand is grotendeels verhuurd voor lange termijn.

Het object heeft vijf huisnummers en is op meerdere manieren toegankelijk. Het pand bestaat uit een bar in de kelder, een restaurant op de begane grond en vier appartementen op de bovengelegen verdiepingen. 

Het pand is gelegen in het centrum van Gorinchem binnen het beschermd stadsgezicht nabij leuke winkels en gezellige horeca. Gorinchem is een stad in de provincie Zuid Holland en telt ca. 36.000 inwoners. De binnenstad bezit een historisch karakter met prachtige pleinen, en oude straten.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad e.o.' met bestemming 'Centrum - 2' en functieaanduiding 'specifieke vorm van horeca - licht' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, persoonlijke dienstverlening, kantoor, maatschappelijke doeleinden, culltuur en ontspanning, horeca en wonen toegestaan. 

Indeling
Het geheel is circa 986 m² groot onderverdeeld in vijf bouwlagen. 

Het horecapand met bovenverdiepingen en kelder bestaat uit een horecaruimte met exclusief restaurant op de begane grond met magazijnruimte, keuken en zonnig terras. In de kelder is een luxe bar lounge met eigen entree, inloop koeling en magazijn.

Op de eerste verdieping met eigen entree is een groot appartement met woonkamer aan de achterzijde met uitzicht over de Linge, met separate open keuken, badkamer en royale slaapkamer. Het appartement wordt voor lange termijn verhuurd.

Op de tweede verdieping met dezelfde entree ligt een tweede appartement wat over twe verdiepingen beschikt. Aan de waterkant is de woonkamer met mooi uitzicht en toilet met luxe inpandige badkamer en aan de voorzijde een grote leefkeuken. Via de vaste trap is de toegang tot een ruime zolderruimte welke voorzien is van een kamer aan de voor- en een kamer aan de achterzijde alsmede een bergruimte. Vanuit deze zolderkamer is er toegang tot een zeer groot dakterras met 360 graden uitzicht over Gorinchem. Dit appartement is voor de lange termijn verhuurd.

Aan de andere zijde, met eigen huisnummer en een eigen entree geeft toegang tot een zeer groot appartement met drie verdiepingen/ Dit is nu door één bewoner in gebruik, maar dit is op te delen in twee tot vier appartementen.

Via de entree aan de Langendijk is er een royale hal voor de plaatsing van Fietsen. Via de trap is er toegang tot de eerste verdieping van dit appartement.

Dit royale appartement op de eerste verdieping heeft een grote woonkamer met toegang tot het grote dakterras. De mooie open haard geeft veel luxe en comfort. Diverse inbouwkasten, moderne badkamer, toilet, grote leefkeuken en slaapkamer aan de voorzijde. Er is geen achterom aanwezig. Via de vaste trap is er toegang tot de tweede verdieping. Deze verdieping is gemakkelijk te scheiden van de eerste verdieping. Deze tweede verdieping heeft 4 slaapkamers en een eigen dakterras met grote slaapkamer en een binnenplaats.

Via de vaste trap is er toegang tot de derde verdieping. Hier zijn 3 kamers. Ook deze derde verdieping zou te scheiden zijn van de onderliggende verdiepingen voor verhuur.

Het pand is in goed staat, er is continue onderhoud aan gepleegd en ook nu is de schilder bezig met het buiten schilderwerk. Niet alle ruimtes zijn even modern. Op de verdieping is de mogelijkheid aanwezig om hier weer een bovenwoning te realiseren.

In het horeca gedeelte is al 36 jaar een luxe restaurant gevestigd. Het kelder horeca gedeelte kan een nieuw jasje gebruiken.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in dit object. Wiebox makelaars 24/7 bereikbaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 13 januari 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 986 m2

Met eigen entree naar de kelder met daarin Bar, Restaurant, keuken, koeling en opslag ca. 160 m². 

Met eigen entree het restaurant op de begane grond inclusief keuken, koeling, entree, berging en terras is ca. 295 m².

De gemeenschappelijk entree aan de linkerzijde:
- Appartement 1 op eerste verdieping ca. 84 m².
- Appartement 2 op tweede en derde verdieping ca. 168 m².

Met eigen entree rechterzijde: 
- Appartement 3 op de eerste verdieping ca. 124 m², op de tweede verdieping ca. 112 m² en op de derde verdieping ca. 44 m².

Totaal ca. 986 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Totale huidige huursom: € 94.980,- per jaar 

Totale theoretische huursom: € 196.980,- per jaar 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 196.980,00 per jaar, deels geprognosticeerd.
Koopsom € 2.200.000,- k.k.
Factor 11,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen: 
Gemeente Gorinchem
Internet: www.gorinchem.nl
Inwoners: ca. 35.750
Oppervlakte: ca.22 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Achterzijde Achterzijde Achterzijde Achterzijde Omgeving Achterzijde Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Gorinchem Gorinchem Gorinchem Gorinchem Gorinchem Gorinchem Gorinchem

Plattegronden

Kelder Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Derde verdieping

Kaart


Er is nog geen kaart van dit object beschikbaar.

Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Gorinchem

Gorinchem
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.