Entree

Utrecht Centrum, Visschersplein 1

Visschersplein 1
3511 LX Utrecht, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 99.000,- K.K.

Gelegen op de hoek van de Boterstraat met het Visschersplein op 20 meter afstand van de Mariaplaats bieden wij deze werfkelder (appartementsrecht) met aparte straatentree aan. De kelder maakt deel uit van het rijksmonumentale Lombardenhuis en is in 2005 geheel gerenoveerd waarbij onder meer de navolgende werkzaamheden zijn uitgevoerd:

- Nieuwe gestuukte gewelfboog
- Nieuwe natuurstenen vloer
- Nieuwe elektragoten met databekabeling en meter
- Schilderwerk
- Nieuw pantryblok met geïntegreerde koelkast, kookplaat en boiler

De kelder meet ongeveer 45m² en heeft een middenhoogte van ca. 2,25m. De kelder bestaat uit 1 grote ruimte met een aparte toiletruimte met fonteintje en een open pantryblok. De ruimte beschikt over eigen aansluitingen voor water en elektra en wordt verwarmd middels elektrische verwarming.

Via een trap met authentieke luiken komt men bij een glasdeur (daglicht!) en kan men de ruimte vanaf de straatzijde bereiken. Tevens is er een mogelijkheid om intern via het Lombardenhuis de ruimte te bereiken. Bij de entree aan de straatzijde zijn meerdere reclamemogelijkheden. Door de goede afsluitbaarheid is de ruimte erg veilig.

Deze gewelfkelder leent zich uitstekend voor kantoor- atelier- en kleinschalige winkel/verkoopruimte. Thans is er goudsmidatelier met expositieruimte gevestigd. In het verleden heeft de ruimte tevens dienst gedaan als antiek/curiosa winkel en kantoor.
De ligging tegen de Mariaplaats aan is uitstekend en de parkeergarage (Springweg) zit direct om de hoek.

Een bijzondere en trendy ruimte in het centrum van Utrecht, door het ruime bestemmingsplan voor vele doeleinden geschikt.

De ruimte wordt in verhuurde staat opgeleverd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Overig
Laatste wijziging vrijdag 3 augustus 2007

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

De kelder meet ongeveer 45m² en heeft een middenhoogte van ca. 2,25m. De kelder bestaat uit 1 grote ruimte met een aparte toiletruimte met fonteintje en een open pantryblok. De ruimte beschikt over eigen aansluitingen voor water en elektra en wordt verwarmd middels elektrische verwarming.

Kadastraal Gemeente Utrecht, sectie C, nummer 7975 A-7.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed. Gelegen in het centrum van Utrecht.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurcontract: ROZ 3+3 jaar, ingangsdatum 15/2/06
Huidige jaarhuur: Eur. 8.100 per jaar excl. gas/licht/water en servicekosten.

Huurders Keurige huurder (V.O.F.) met tevens winkel aan de Oudegracht.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 2.000

Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.100,00 netto per jaar.
Koopsom € 99.000,- K.K.
Factor 12,2

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht Centrum

Visschersplein 1, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.