Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F

Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F

Langstraat 47 en 47A t/m 47F
8131 BB Wijhe, Overijssel.

Te koop Te koop  € 499.000,- k.k.

Aantrekkelijke herontwikkelingslocatie in het centrum van Wijhe!

Aan de Langstraat wordt u de mogelijkheid geboden voor de herontwikkeling van zes gasloze zelfstandige appartementen en een commerciële ruimte.

De omgevingsvergunning voor de herontwikkeling is onherroepelijk en de leges zijn reeds betaald dus u kunt nagenoeg direct starten. 

De sfeervolle appartementen en het trappenhuis zijn voorzien van veel glaswerk waardoor een frisse uitstraling gerealiseerde wordt. Het appartement in het souterrain beschikt over een eigen directe toegang en de overige appartementen zijn bereikbaar via het centrale trappenhuis aan de achterzijde.

Appartementen
In het souterrain bevindt zich een appartement van circa 41 m². Het appartement op de begane grond heeft een oppervlak van circa 55 m². De appartementen op de eerste verdieping hebben een oppervlak van circa 49 m² en de appartementen op de tweede verdieping hebben een oppervlak van circa 32 m² en circa 30 m². 

De appartementen in het souterrain en op de begane grond hebben een eigen terras van circa 18 m². Aan de achterzijde is een gezamenlijk buitenterrein waarop eventueel buitenbergingen gerealiseerd kunnen worden. De appartementen op de 1e verdieping hebben een balkon van circa 9 m² en op de tweede verdieping beschikken de appartementen over een balkon van circa 7 m².

Winkelruimte
De winkelruimte op de begane grond heeft een oppervlak van circa 80 m²

Aannemer
Het staat een koper vrij om gebruik te maken van een reeds opgestelde aanbieding van een aannemer. De geoffreerde aanneemsom bedraagt circa € 590.000,- waarbij elk appartement is voorzien van een eigen warmtepomp. Neemt u voor meer informatie hieromtrent gerust contact op.

Wijhe
Wijhe beschikt over een sfeervol oud centrum met een actieve middenstand en is prachtig gelegen aan de IJssel. De Hanzesteden Zwolle en Deventer bevinden zich op circa 10 en 12 kilometer. Daarnaast beschikt Wijhe over een eigen station en busverbindingen.

Het geheel wordt geleverd “as is – where is”. Dit betekent dat de verkoper geen aansprakelijkheid aanvaardt in relatie tot fiscale, bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke staat van het verkochte in de ruimste zin van het woord.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 28 oktober 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 309 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Wijhe, sectie F nummer 6279 (gesplitst tot 6613 A1 en A2)
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1905 (bron BAG)
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Geprognosticeerde huurprijs: € 65.000,- per jaar, deels te vemeerderen met btw.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 499.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Olst-Wijhe
Internet: www.olst-wijhe.nl
Inwoners: ca. 18.000
Oppervlakte: ca. 118 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F

Kadastraal

Wijhe, Langstraat 47 en 47A t/m 47F

Plattegronden

Kelder en begane grond Eerste en tweede verdieping

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Wijhe

Langstraat 47 en 47A t/m 47F, Wijhe
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.