Amsterdam, Dora Tamanaplein 2

Amsterdam, Dora Tamanaplein 2

Dora Tamanaplein 2
1074 JM Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 375.000,- k.k.

Een benedenwoning van 52,5 m² GO op eigen grond te Amsterdam Zuid, om de hoek van de Van Woustraat in de Pijp. 

De woning bestaat uit een hal met inbouwkast, woonkamer met open keuken, slaapkamer met inbouwkast en een badkamer met toilet, douche bad en kast voor de wasmachine. 

Het Dora Tamanaplein is gelegen in De Pijp, tussen de Amstel en de Van Woustraat in. Het is een van de drie pleinen gelegen in het nieuw ontwikkelde Asscherkwartier. Het kwartier rond het voormalige Gemeentearchief aan de Amsteldijk is een nieuw woon- en werkgebied met horeca, cultuur en onderwijs. Het cultuurgebouw heeft inmiddels een gecombineerde theater- en bibliotheekfunctie. In De Pijp is een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca, en de Albert Cuypmarkt. 

Het object is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Binnen vijf minuten lopen zijn diverse bus- en tramhaltes te bereiken. Fietsend zijn zowel Metrostation De Pijp als NS Station Amsterdam Amstel bereikbaar. Per auto zijn de A10 en A2 op tien minuten afstand gelegen. 

De woning kan  gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd worden. Neem hiervoor contact met ons op. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 29 december 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 52 m2

Wonen: 52,5 m²

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie V nummer 10265 A2
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 2001 (bron BAG)
Bereikbaarheid Goed, zowel met de auto als openbaar vervoer.
Energielabel B

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Momenteel vrij van huur. 

Prognose kale huurprijs: € 1.600,- per maand / € 19.200,- per jaar 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 19.200,00 per jaar.
Koopsom € 375.000,- k.k.
Factor 19,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve en gezonde VvE met een bijdrage van € 367,56 per jaar. Dit is relatief laag omdat de appartementsrechten op de begane grond niet meebetalen aan het onderhoud van bijvoorbeeld de lift en het trappenhuis. 

Algemeen: 
Gemeente Amsterdam
Internet: www.amsterdam.nl
Inwoners: circa 855.000
Oppervlakte: circa 219 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2

Plattegronden

Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2 Amsterdam, Dora Tamanaplein 2

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Dora Tamanaplein 2, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.