Beleggingspanden.nl
Amsterdam, Spreeuwenpark 18-2 & 18-3

Amsterdam, Spreeuwenpark 18-2 & 18-3

Spreeuwenpark 18-2 & 18-3
1021 GW Amsterdam, Noord-Holland.

Te koop Te koop  € 640.000,- k.k.

Zes onzelfstandige woonruimten, verdeeld over twee verdiepingen van circa 118 m² gelegen aan het IJplein in Amsterdam Noord. 

Het object betreft een dubbel bovenhuis. In mei 2019 heeft de Gemeente Amsterdam de omgevingsvergunning afgegeven voor het wijzigen van één woning in twee woningen; Spreeuwenpark 18-2 en Spreeuwenpark 18-3. Naast dat de woningen bouwkundig gesplitst kunnen worden, is er een schriftelijke gemeentelijke toezegging aanwezig voor een kadastrale splitsing.

Voor de definitieve creatie van twee zelfstandige appartementen dient enkel de fysieke inrichting aangepast te worden (een badkamer plaatsen op 18-2 en een keuken op 18-3). Separate ingangen zijn reeds aanwezig. Tevens beschikken beide adressen over een vergunning voor verhuur aan drie woningdelers.

De buurt is aan het IJ gelegen, op 3 minuten lopen van de pont naar het Centraal Station en 10 autominuten van het centrum (via de IJ-tunnel). Daarnaast is de bereikbaarheid met openbaar vervoer uitstekend te noemen. Het station Noorderpark van de Noord-Zuidlijn is vlakbij. Binnen een paar minuten is met de auto ringweg A-10 Noord bereikbaar of via de IJ-tunnel het centrum van de stad.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 28 juli 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 159 m2
Vloeroppervlakte 118 m2

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie K, nummer 1781
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1912

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Per appartement wordt er een nieuw huurcontract afgesloten. Dit gaat in overleg met de nieuwe eigenaar van het object. Het concept van de nieuwe huurovereenkomst is klaar en wordt na goedkeuring nieuwe eigenaar ondertekend. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 50.700,00 per jaar ex. geprognosticeerde servicekosten
Koopsom € 640.000,- k.k.
Factor 12,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Erfpacht is afgekocht voor huidig tijdvak, lopende tot 2057. Gemeentelijke voorstel voor het eeuwig durend afkopen van de erfpacht is aanwezig en bedraagt € 2.951,-

Vereniging van eigenaren:
Actieve VvE met een jaarlijkse bijdrage van € 2.160,-

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: http://amsterdam.nl
Inwoners: 872.779
Oppervlakte: ca. 219,3 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Spreeuwenpark 18-2 & 18-3, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.