Hulst, Industrieweg 1-3

Hulst, Industrieweg 1-3

Industrieweg 1-3
4561 GH Hulst, Zeeland.

Te koop Te koop  € 1.050.000,- k.k.

Een bedrijfspand van circa 1.968 m² met acht parkeerplaatsen op eigen terrein te Hulst. Het object is momenteel verhuurd aan Beter Bed en een lokale ondernemer in woninginrichting. 

Het object is gelegen op bedrijventerrein Hogeweg, aan de rand van Hulst, op zes kilometer afstand van de Belgische grens. Op het terrein zijn uiteenlopende soorten bedrijven gevestigd waaronder bijvoorbeeld de KeukenConcurren, Jan Snel Group (modulaire bouwsystemen) en Energetica Natura, een groothandel in voedingssupplementen. 

Hulst heeft een duidelijke functie voor de regio Oost Zeeuws-Vlaanderen. Hulst onderscheidt zich van andere regionale centra in Zeeuws-Vlaanderen doordat er een diverse mix van voorzieningen is waardoor men in de historische binnenstad terecht kan om te winkelen en daarbuiten voor laagfrequente aankopen. 

Het object is per auto goed bereikbaar. Via de aangrenzende rijkswegen N290 en N258 is de Belgische snelweg E34 binnen acht minuten te bereiken. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'De Statie' met bestemming 'Bedrijf' en functieaanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - detailhandel in meubelen' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere bedrijven die staan vermeld in categorie 1 of 2 van de Lijst van bedrijven en detailhandel in meubelen toegestaan. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging dinsdag 17 november 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 867 m2
Vloeroppervlakte 1.968 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Hulst, sectie D, nummer 500 & 501
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1970
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Momenteel lopen de contracten nog tot 1 december 2023 en 1 september 2025. Deze zijn telkens te verlengen met 5 jaar, waarvan het opzegtermijn 1 jaar is. 

De totale huur van de objecten bedraagt €89.064,- per jaar ter vermeerderen met btw. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 89.064,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 1.050.000,- k.k.
Factor 11,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Hulst
Internet: www.gemeentehulst.nl
Inwoners: ca. 27.500
Oppervlakte: ca. 251.1 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hulst

Industrieweg 1-3, Hulst
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.