Zwijndrecht, Voltastraat

Zwijndrecht, Voltastraat

Voltastraat
3335 KK Zwijndrecht, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 189.900,- v.o.n. excl. btw

Beleggen met 9% bruto aanvangsrendement in GaragePark Zwijndrecht!
Nieuw op te leveren garageboxen v.o.n en te koop met een bruto aanvangsrendement van 9% en met 1 jaar huurgarantie.

Het GaragePark succes in Zuid-Holland (regio Rotterdam) krijgt een vervolg! Naast onze twee parken in Rotterdam (Hordijk en Charlois) en in Heinenoord zijn wij bijzonder verheugd om wederom op een toplocatie een volgende GaragePark locatie aan te kondigen. In Zwijndrecht Zuid-Holland, heeft GaragePark zich gepositioneerd voor de bouw van 102 garageboxen (begane grond en 1e etage). Hieronder kunt u alle informatie over GaragePark Zwijndrecht vinden.

Locatie en bereikbaarheid
GaragePark Zwijndrecht wordt gebouwd op bedrijventerrein Bakestein aan de Voltastraat in het noordelijke deel van Zwijndrecht. Centraal gelegen en dichtbij de belangrijkste uitvalswegen A16 (Ridderkerk en Dordrecht) en de A15 (Ring Rotterdam en Papendrecht). Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein van de gemeente en is via de Munnikensteeg en de Langeweg uitstekend bereikbaar voor inwoners van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omliggende gemeenten. Met ca. 76.000 inwoners reikt het verzorgingsgebied veel verder dan alleen de gemeente Zwijndrecht. Specifiek aanbod sluit naadloos aan op de grote vraag Mede door onze ervaringen op andere parken in Rotterdam en door eigen marktonderzoek hebben wij de vraag van de markt in deze regio zeer goed in kaart kunnen brengen. De 12m2 en 29m2 boxen sluiten naadloos aan op deze vraag van de markt. Deze afmetingen kannibaliseren niet op het aanbod op andere garageparken in de regio.

Naast een bijzonder grote vraag naar XXL boxen van 29 vierkante meter bieden wij op dit nieuwe park ook speciaal ontworpen garageboxen van 12m2 meter aan. Op GaragePark Den Haag bleek dit type na uitgebreid testen een zeer groot succes! De boxen sluiten perfect aan op het wereldwijd bekende ‘self storage’ concept en maakt ondernemen in Zwijndrecht en omgeving écht voor iedereen toegankelijk! Dit type box mag zeker niet ontbreken in uw beleggingsportefeuille.

Zoals u van GaragePark gewend bent zijn de boxen 24/7 toegankelijk, uitstekend bereikbaar en zeer goed beveiligd (BORG-2). Ook parkfaciliteiten zoals een sanitaire voorziening, postbus per garagebox en een ruime goederenlift naar de 1e etage ontbreken uiteraard niet.

Over GaragePark
GaragePark is opgericht in 2007 en is al meer dan 12,5 jaar marktleider in garageboxen. Bij GaragePark koopt u een of meerdere garageboxen, eventueel op verschillende locaties. Deze garageboxen worden vervolgens verhuurd aan ondernemers en ZZP’ers en zo behaalt u 9% bruto aanvangsrendement. Door de strategische locaties, de vele voordelen die GaragePark biedt aan haar gebruikers en een intensief marketing- en salesbeleid zorgt GaragePark voor een uitstekende verhuurbaarheid van de boxen.

GaragePark heeft met de komst van GaragePark Zwijndrecht 30 locaties verspreid over heel Nederland. U vindt ons o.a. in Apeldoorn, Groningen, Dronten, Purmerend, Uithoorn, Wateringen, Zeewolde, Tiel, Soest, Blaricum, Den Haag, Bergen op Zoom, Schagen, Amersfoort, Rotterdam en Middelburg.

De garageboxen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Ondernemers, ZZP’ers, webshop eigenaren en doe-het-zelvers huren (bedrijfs)ruimte bij GaragePark voor het veilig opslaan van hun voorraad, gereedschap, materialen, aanhangwagen of voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden.

Waarom huurders voor GaragePark kiezen:

 • Onderhoudsarme boxen op een zeer goed beveiligd en gefaciliteerd GaragePark.
 • Multifunctioneel: de boxen kunnen worden gebruikt als opslagruimte, werkruimte of bedrijfsruimte
 • Veilig: inbraak- en brandalarm en 24/7 camerabeveiliging (BORG-2)
 • 24/7 toegang: altijd toegang met een persoonlijke keytag
 • Kwaliteit: GaragePark levert units van hoogwaardige kwaliteit en materialen
 • Eigen brievenbus op het park: je zakelijke post niet thuis
 • Zonnepanelen: GaragePark is milieubewust en kostenbesparend. Het park is voorzien van zonnepanelen en is zelfvoorzienend in de energiebehoefte
 • Voorzieningen: op elk park is een gemeenschappelijke sanitaire voorziening met een wateraansluiting

Beleggen in GaragePark: minimale kosten, maximaal rendement.
Het kopen van een garagebox bij GaragePark is een solide belegging met een groot aantal voordelen. De voor Nederland unieke formule biedt beleggers en investeerders volop kansen vanwege de uitstekende verhuurbaarheid en onderhoudsarme constructie van de unit(s). U heeft de zekerheid van uw eigen onroerend goed, want u bent de eigenaar en uw eigendom ligt vast in het kadaster.

Enkele voordelen:

 • Huurgarantie bij investering groter dan €100.000,-
 • Nieuwbouw; levering vrij op naam;
 • 10 jaar garantie op de garagebox;
 • Aantrekkelijke koopsommen;
 • Gemaakt van een duurzame betonconstructie;
 • Onderhoud via VvE;
 • Zakelijk verhuur- en verhandelbaar;
 • GaragePark Nederland kan bemiddelen in verhuur;
 • Beperkt leegstand risico vanwege verhuurbaarheid aan zeer ruime doelgroep;
 • Units op uitstekend beveiligde parken in Nederland;
 • Waardevast; onderhoudsvrij gebouwd en nieuw geleverd;
  • Vrij verhandelbaar;
  • Verhuur- en administratief beheer mogelijk.

Pandinformatie
Vloeroppervlakte
Box Type 1.H              (etagebox)
Afmetingen                  3,75m (lengte) x 3,35m (breedte) x 3m (hoogte)
Doorrijhoogte              2,3m

Contractinformatie
Koopsom
10 x unit type 1.H à € 18.990,- = € 189.900,- v.o.n. exclusief btw 

Huuropbrengst per jaar
10 x unit type 1.H à € 142,- /maand = € 17.040,- per jaar


Bruto aanvangsrendement: 9% + huurgarantie
Op deze aanbieding wordt een huurgarantie afgegeven van één jaar, waarbij het rendement direct wordt gegarandeerd. Uiteraard zijn het aantal units, de type units en spreiding over verschillende andere GarageParken bespreekbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van beleggen in de garageboxen van GaragePark,
neem dan nu contact met ons op. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Garagebox
Laatste wijziging woensdag 2 december 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 83 m2

Box Type 1.H (etagebox)
Afmetingen: 3,75 m (lengte) x 3,35 m (breedte) x 3 m (hoogte)
Doorrijhoogte: 2,3 m

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Voorbeeld samenstelling aankoop

Koopsom

10 x unit type 1.H à € 18.990,- = € 189.900,- v.o.n. excl.btw

Huuropbrengst per jaar
10 x unit type 1.H à € 142,- /maand = € 17.040,- per jaar, te vermeerderen met btw 

Bruto aanvangsrendement: 9% + huurgarantie
Op deze aanbieding wordt een huurgarantie afgegeven van één jaar, waarbij GaragePark de huur garandeert tot er een huurder is gevonden. Het aantal units, het type units en de spreiding over verschillende andere GarageParken zijn volledig naar uw wens aan te passen. Graag komen wij met u in gesprek en doen we u een vrijblijvend voorstel.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.040,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 189.900,- v.o.n. excl. btw
Factor 11,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Zwijndrecht 
Internet: www.zwijndrecht.nl
Inwoners: ca. 44.500
Oppervlakte: ca. 23 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Zwijndrecht

Voltastraat, Zwijndrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.