Beleggingsobject

Loosdrecht, op aanvraag

op aanvraag
Loosdrecht, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 685.000,- K.K.

Midden in het watersportcentrum van Oud Loosdrecht wordt dit vrijstaande pand aangeboden. Het betreft een voorhuis met winkel/ kantoorruimte aan de dijk (ca. 90 m²), een ruime 3 kamer bovenwoning (ca. 90 m²) en een aangrenzende separate achterhal (ca. 240 m²) met eigen ingang en aangebouwde pantry/toiletruimte (ca. 15 m²).

Het geheel is gelegen op 570m² eigen grond en water en grenst aan de achterzijde aan een brede uitvaart naar de Vuntusplas. Aan de achterzijde van het pand is een ruime lighaven. Deze is in 2006 aangelegd en ligt op eigen grond. De haven biedt plaats aan 2 a 3 royale boten/sloepen en is bedoeld voor recreatief gebruik.

Het gehele pand is thans verhuurd aan een televisie produktiebedrijf. Dit bedrijf werkt voor de omroepen in het aangrenzende Hilversum.

Het pand verkeert in goede staat van onderhoud waarbij het buitenschilderwerk in 2006 heeft plaatsgevonden en tevens het gehele dak van de bedrijfshal is vervangen.

Ligging
Het pand is uitstekend gelegen aan de Oud Loosdrechtsedijk, naast Cafe Hotel Restaurant Heineke en tegenover de bowling en de nieuwe showroom van Interboat. Deze lokatie is het hart van Oud Loosdrecht.

Aan de achterzijde is via een brede uitvaart directe toegang tot de Loosdrechtse plassen (Vuntusplas en via ‘De Heul’ is men binnen enkele minuten op de 1e plas)

Indeling:
De winkel/kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde op de begane grond. Deze is toegankelijk vanaf de dijkzijde. Voor het pand liggen 2/3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De begane grond bestaat uit een ruime voorruimte en een achterruimte. De achterruimte biedt (eventueel) toegang tot de achtergelegen bedrijfshal. De kantoorruimte aan de voorzijde is licht en ruimtelijk met raampartijen aan de voor- en zijzijde.

De achterhal is een voormalige zeilmakerij. De ruimte meet 12mx 20m en is thans 1 grote hippe ruimte. Door de ramen op ca. 2m hoogte rondom en de riante raampartijen met uitzicht op de lighaven en het water aan de achterzijde is dit een zeer lichte en verrassende ruimte welke voor zeer veel doeleinden geschikt is. De bedrijfshal beschikt over eigen entree deuren aan de zijkant (1x enkel, 1x dubbel). Via deze deuren is het zijterrein te bereiken. Hier is aparte parkeergelegenheid voor de bedrijfshal. Via een deur komt men in de achteerhal met toiletruimte en buitendeur en tevens toegang tot de achtergelegen pantryruimte met ramen, pantryblok en CV installatie. Deze installatie is apart voor de achterhal.

De bedrijfshal is volledig separaat te gebruiken en heeft een aparte toegangsweg vanaf de Oud Loosdrechtsedijk. Aan de dijkzijde bestaat de mogelijkheid tot het hebben van reclame en bedrijfsinformatie. Door het separate karakter leent deze ruimte zich ook uitstekend voor splitsing.

Vanuit de kantoorruimte aan de voorzijde is een deur naar de aparte bovenwoning. Deze bovenwoning heeft een grote woonkamer met open keuken aan de voorzijde waar men over de dijk heen richting de eerste plas kijkt. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers aan de achterzijde, is er een aparte badkamer met bad en toilet en beschikt de woning over een riant dakterras aan de achterzijde. De woonkamer is zeer ruimtelijk door de opengewerkte (mansarde) kapconstructie.

De woning is thans via de kantoorruimte te betreden. Door middel van de plaatsing van een scheidingswand is er eenvoudig een aparte entree te creëren.

Het pand bestaat thans uit 2 appartementsrechten te weten het ondergedeelte en de bovenwoning maar leent zich door het karakter uitstekend om in 3 onderdelen te splitsen:
Kantoor/winkelruimte voorzijde
Achterhal met pantryruimte
Bovenwoning.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging maandag 25 februari 2008

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 570 m2
Vloeroppervlakte 435 m2

Inhoud: circa 1250 m³.

Kadastraal Gemeente Loosdrecht, sectie G, nummer 2384 A1 en A2.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Zeer goede bereikbaarheid.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurcontract: ROZ 2+2 jaar, ingangsdatum 1/8/2006
Huidige jaarhuur: Eur. 33.720 per jaar excl. gas/licht/water en BTW.

De actuele huurwaarde is thans: € 33.720,- netto per jaar. De reële huurwaarde van het pand ligt thans op ca. Eur. 55.000 per jaar.

Huurders Het betreft een uitstekende huurder welke 6 maandelijks vooruit betaalt.

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 685.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Loosdrecht

op aanvraag, Loosdrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.