Amsterdam, Nico Broekhuysenweg 8A

Amsterdam, Nico Broekhuysenweg 8A

Nico Broekhuysenweg 8A
1067 HT Amsterdam, Noord-Holland.

Te koop Te koop  € 2.500.000,- k.k.

Zeven vakantie lodges van in totaal circa 420 m² BVO op een perceel grond van 9.795 m² aan de Nico Broekhuysenweg te Amsterdam. De grond is in voortdurende erfpacht uitgegeven.

De lodges bestaan uit een woonkeuken met twee slaapkamers, een badkamer en een eigen veranda. Op het perceel is verder nog een additionele ruimte beschikbaar welke wordt gebruikt voor het maken van onder andere het ontbijt.

Het perceel van 9.795 m² bestaat voor 941 m² uit water. Er is een omgevingsvergunning aanwezig voor het realiseren van vijf extra lodges.

De exploitatie en de lodges worden samen als één geheel verkocht. Er zijn overeenkomsten afgesloten met contractspartijen voor de verhuur, exploitatie en beheer van de lodges welke op aanvraag beschikbaar zijn. De jaarlijkse bruto jaaromzet van de exploitatie is EUR 320.000,-.

Het betreft een voortdurend recht van erfpacht op een perceel grond met de rechten van de erfpachter op de zich daarop gestichte opstallen, betreffende recreatiewoningen en overige onroerende aanhorigheden. Jaarlijkse erfpacht bedraagt EUR 16.003,- per jaar waarbij de (AB 2000) van toepassing zijn.

De locatie is per auto goed bereikbaar. Binnen tien minuten rijden bent op zowel de A5 als de A9.

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Tuinen van West omgeving centraal middengebied’ met bestemming ‘Recreatie-1’ van toepassing. Hierdoor zijn onder andere stadslandbouw, verblijfsrecreatie en/of dagrecreatie toegestaan. Verder bedraagt de maximale bouwhoogte 10 meter en geldt er een maximaal bebouwingspercentage van 11%.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 4 maart 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 9.795 m2
Vloeroppervlakte 420 m2

Vloeroppervlak gezamelijke ruimte circa 15 m² BVO
Vloeroppervlak per lodge circa 60 m² BVO

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Sloten Noord Holland, Sectie I, nummer 6190
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2017
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

De jaarlijkse bruto jaaromzet van de exploitatie is EUR 320.000,-.

Er zijn overeenkomsten afgesloten met contractspartijen voor de verhuur, exploitatie en beheer van de lodges. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 2.500.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Aanvullende informatie:
Erfpacht:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht op een perceel grond met de rechten van de erfpachter op de zich daarop gestichte opstallen, betreffende recreatiewoningen en overige onroerende aanhorigheden. Jaarlijkse erfpacht bedraagt EUR 16.003,- per jaar waarbij de (AB 2000) van toepassing zijn.

Algemeen:
Gemeente: Amsterdam
Internet: http://www.amsterdam.nl
Inwoners: ca. 49.611
Oppervlakte: ca. 422,35 km2


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Nico Broekhuysenweg 8A, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.