Gulpen, Dorpsstraat 13 & 13B

Gulpen, Dorpsstraat 13 & 13B

Dorpsstraat 13 & 13B
6271 BK Gulpen, Limburg.

Te koop Te koop  € 475.000,- k.k.

Een horecapand met bovenwoning van in totaal circa 750 m² in het centrum van Gulpen. 

Het object wordt vrij van huur opgeleverd omdat er veel mogelijkheden tot optimalisatie zijn. Zo kan de begane grond bijvoorbeeld worden opgesplitst tot twee eenheden of kan de functie worden gewijzigd naar wonen (past binnen het vigerende bestemmingsplan). Op de verdiepingen kunnen meerdere wooneenheden worden gecreëerd. 

In de directe omgeving zijn diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd. Gulpen kent een zeer centrale ligging in het Heuvelland en heeft uitstekende busverbindingen en wegen naar Maastricht, Heerlen en Aken.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Kern Gulpen' met bestemming 'Centrum-1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere horeca, wonen, detailhandel, dienstverlening, kantoren en consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijven toegestaan. 

Huidige indeling
Begane grond: entree naar het horecagedeelte ”bestemmingswijziging naar woning is mogelijk” met een royale zaal, aangebouwde vergaderzaal, bar, keuken en een toiletgroep met dames en heren wc’s.
De brede voorgevel met twee deuren biedt extra mogelijkheid om de ingang naar de bovengelegen woning separaat te bereiken.

Eerste verdieping: ruime woonkamer, twee slaapkamers, open keuken voorzien van ingebouwde apparatuur, wc. Via de trap bereikt u de ruime badkamer. 

Tweede verdieping: ruime zolderkamer is te bereiken via een vast en brede trap vanuit de woonkamer, de zolderkamer is uitermate geschikt voor een transformatie naar een studio of een extra slaapkamer.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 18 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 750 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Gulpen, sectie A nummer 4698
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1951 (bron BAG)
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het object wordt vrij van huur verkocht.

Prognose huren in de huidige staat: 
- Dorpsstraat 13 = € 30.000,- per jaar
- Dorpsstraat 13 B = € 12.000,- per jaar
- Totaal: € 42.000,- per jaar


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 475.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Gulpen
Internet: www.gulpen-wittem.nl
Inwoners: ca. 14.250
Oppervlakte: ca. 73,4 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Gulpen

Dorpsstraat 13 & 13B, Gulpen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.