Beleggingspanden.nl
Rotterdam, Schepenstraat 122 c

Rotterdam, Schepenstraat 122 c

Schepenstraat 122 c
3039 NR Rotterdam, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 450.000,- k.k. (bieden vanaf prijs)

Kamerverhuurpand van 114,7 m² GO gelegen in de wijk Blijdorp in Rotterdam. Het appartement is in 2020 volledig verbouwd en beschikt over de benodigde kamerverhuurvergunning voor vier personen. 

Het appartement is gelegen op de begane grond en in het souterrain en bestaat uit een woonkamer met open keuken, badkamer met douche, badkamer met bad, een toilet, twee bergingen en vier slaapkamers. Het object is voorzien van een cv-ketel. De kozijnen zijn deels van hout en deels van kunststof met isolerende beglazing. 

De woning is op circa 200 meter van het Boisothof gelegen waar twee supermarkten en een slijterij gevestigd zijn. Binnen tien minuten lopen is een grote verscheidenheid aan winkels en horecavoorzieningen gevestigd op de Stadhoudersweg en Walenburgerweg.  

Het object is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Centraal station is lopend binnen vijf minuten bereikbaar. De A13 en A20 zijn per auto binnen vijf minuten te bereiken.  

Er wordt volledig gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken ter waarde van € 12.500,- inclusief btw maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 27 augustus 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 115 m2

Het betreft hier metrage conform de Meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen.

Kadastraal Gemeente Rotterdam, sectie Z nummer 4518 A4
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1938 (bron BAG)
Bereikbaarheid Goed, zowel met de auto als openbaar vervoer.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurprijs (inclusief meubilering): € 2.600,- per maand / € 31.200,- per jaar.

De huurders zijn zelf contractant met de nutsleveranciers. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 31.200,00 per jaar.
Koopsom € 450.000,- k.k. (bieden vanaf prijs)
Factor 14,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve VvE. De bijdrage is € 2.154,84 per jaar.

Daarnaast wordt er aan de VvE een voorschot stookkosten betaald van € 556,56 per jaar. De huurders betalen naast de hierboven genoemde huurprijs tevens een voorschot van € 75,- per maand / € 900,- per jaar aan de verhuurder. Dit bedrag wordt jaarlijks verrekend met het daadwerkelijke gebruik. 

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: www.rotterdam.nl
Inwoners: 645.000
Oppervlakte: ca. 325 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c

Plattegronden

Rotterdam, Schepenstraat 122 c Rotterdam, Schepenstraat 122 c

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Schepenstraat 122 c, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.