Tilburg, Postelse Hoeflaan 20

Tilburg, Postelse Hoeflaan 20

Postelse Hoeflaan 20
5042 KJ Tilburg, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 315.000,- k.k.

Kamerverhuurpand met zes kamers van in totaal circa 108 m² gelegen in de wijk Het Zand te Tilburg. De benodigde kamerverhuurvergunning en gebruiksmelding voor verhuur aan zes personen zijn beide aanwezig. Het pand is voorzien van brandblussers en doorgekoppelde rookmelders.

Het appartement is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en bestaat uit een hal, gezamenlijke keuken, toilet, zes kamers en een bakamer met douche, toilet en bad. Het object is voorzien van kunststof kozijnen en centrale verwarming. Recent zijn er diverse verbeterwerkzaamheden uitgevoerd. 

Binnen vijf minuten lopen zijn een Aldi Supermarkt en diverse andere winkels en horecagelegenheden gevestigd. Fietsend is Winkelcentrum Westermarkt met meer dan 80 winkels waaronder een Jumbo, Albert Heijn, HEMA en Action binnen vijf minuten te bereiken. 

Onderwijsintellingen de Rooi Pannen (800 meter), Avans Hogeschool (1,5 km) en de Universiteit (2,3 km) zijn allen op korte afstand gelegen. Het centrum van Tilburg is fietsend binnen een kwartier te bereiken. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging vrijdag 15 januari 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 108 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Tilburg, sectie AC, nummer 2134 A1
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1966
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kale huurprijs: € 2.000,- per maand / € 24.000,- per jaar 

Voorschot levering gas en water t.b.v. de VvE: € 200,- per maand / € 2.400,- per jaar.

De huurder is zelf contractant voor de levering van elektra. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 24.000,00 per jaar.
Koopsom € 315.000,- k.k.
Factor 13,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve VvE met een bijdrage van € 3.982,32 per jaar inclusief de levering van gas en water. 
De huurder betaald  € 2.400,- per jaar voor de levering van gas en water. 
De eigenaar betaald derhalve € 1.582,32 aan VvE bijdrage. 

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Tilburg
Internet: Gemeente Tilburg
Inwoners: ca. 214.000
Oppervlakte: ca. 89 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20 Tilburg, Postelse Hoeflaan 20

Plattegronden

Tilburg, Postelse Hoeflaan 20

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Tilburg

Postelse Hoeflaan 20, Tilburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.