Maastricht, Professor Moserstraat 40, 40A, 40B, 42, 42A, 42B

Maastricht, Professor Moserstraat 40, 40A, 40B, 42, 42A, 42B

Professor Moserstraat 40, 40A, 40B, 42, 42A, 42B
6224 BL Maastricht, Limburg.

Te koop Te koop  € 2.060.000,- k.k.

Vier zelfstandige ruime bovenwoningen en zes bedrijfsateliers van in totaal circa 1.138 m² gelegen in het ideaal gelegen stadsdeel Wijckerpoort te Maastricht. 

Er is bij het renoveren van de bedrijfsateliers veel aandacht besteed aan binnen-architectuur waarbij licht, frisheid en een sobere industriële entourage uitgangspunten zijn geweest evenals duurzaamheid. Verder is er gestreefd om op deze zeer goede locatie, achter het Centraal Station, jonge en innovatieve bedrijven te huisvesten. Een inspirerend gebouw dat de locoburgemeester van Maastricht op 23 juni 2017 heeft geopend nadat de renovatie was afgerond.  

De woningen zijn per mutatie en behoefte opgewaardeerd. Hierbij is schilder- en reparatiewerk uitgevoerd, deels nieuwe vloeren gelegd, bij één woning een nieuwe keuken geplaatst en bij drie woningen is de badkamer vernieuwd of opgewaardeerd.

Het object is voorzien van eigen zonnecollectoren en een modern infrarood verwarmingssysteem. De platte daken zijn geheel vernieuwd en voorzien van dikke isolerende beplating (RC 3,5).

In de directe nabijheid zijn diverse winkels en horecagelegenheden gelegen. Binnen drie minuten lopen is het NS station Maastricht Centraal met tevens diverse bushaltes te bereiken. Per auto is de A2 binnen drie minuten bereikbaar. 

De huurprijzen van de bedrijsateliers zijn van het begin af aan bewust relatief laag gehouden, waardoor er nooit leegstand is. Er zit dus groeipotentie in de huurprijzen waardoor het rendement kan worden verhoogd in de nabije toekomst. 

Het object is aan de centrumzijde van de "Groene Loper" gelegen, een gebied dat momenteel wordt ontwikkeld door de gemeente Maastricht. Volgens de planning zouden de eerste nieuwbouw woningen eind 2020 worden opgeleverd. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 30 oktober 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 631 m2
Vloeroppervlakte 1.138 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maastricht, sectie G, nummer 4449
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
HuisnummerFunctieOpp.Huur p/mHuur p/j
40, 40B, 42, 42BWonen512 m²€ 5.512,00€ 66.144,00
40A & 42ABedrijfsateliers538 m²€ 4.553,70€ 54.644,50
 Zonnecollectoren € 100,00€ 1.200,00
Totaal  € 10.165,70€ 121.988,40


De huurders zijn zelf contractant met de nutsleveranciers. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 121.988,40 per jaar.
Koopsom € 2.060.000,- k.k.
Factor 16,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: www.maastricht.nl
Inwoners: ca. 121.500 
Oppervlakte: ca. 60 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Professor Moserstraat 40, 40A, 40B, 42, 42A, 42B, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.