Amsterdam, Mauritskade 66

Amsterdam, Mauritskade 66

Mauritskade 66
1093 RP Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 1.045.000,- k.k.

Een commerciële ruimte van 160,7 m² VVO met buitenterrein en een parkeerplaats gelegen in de Dapperbuurt te Amsterdam. Het pand is verhuurd aan kinderdagverblijf De Kleine Wereld.

Het object is opgeleverd in 2002 en verkeert in goede staat van onderhoud. In 2019 zijn ingrijpende werkzaamheden aan de gevel uitgevoerd en afgerond. De bijdragen hiervoor zijn reeds door de eigenaar voldaan. De genoemde parkeerplaats in de parkeergarage is te bereiken door middel van een autolift gelegen aan de straatzijde.

De Mauritskade ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving zijn er tal van voorzieningen. Zo is men fietsend binnen tien minuten in de binnenstad en zijn er diverse winkels, evenals de Dappermarkt in de directe omgeving. Binnen vijf minuten lopen zijn diverse bus- en tramhales te bereiken.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Dapperbuurt' met bestemming 'niet-woonfuncties' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere bedrijven, detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en horeca toegestaan. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging vrijdag 8 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 632 m2
Vloeroppervlakte 161 m2

177,0 m² BVO
160,7 m² VVO

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie S nummer 9185 A1
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2002
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 november 2019
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar 
Momenteel lopende tot: 1 november 2024
Huurprijs: € 63.000,- per jaar, te vermeerderen met btw

Prognose huurprijs parkeerplaats: € 3.000,- per jaar,  te vermeerderen met btw


Investeringsprofiel

 

Huursom € 66.000,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 1.045.000,- k.k.
Factor 15,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht: 
Het object is gelegen op erfpacht, perceel grond is in voortdurende erfpacht uitgegeven. De canon is afgekocht tot 1 september 2048

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve VvE met een bijdrage van € 275,93 per maand / 3.311,16 per jaar.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: www.amsterdam.nl
Inwoners: ca. 832.000
Oppervlakte: ca. 219,3 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66 Amsterdam, Mauritskade 66

Plattegronden

Amsterdam, Mauritskade 66

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Mauritskade 66, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.