Vlagtwedde, Laan van Westerwolde

Vlagtwedde, Laan van Westerwolde

Laan van Westerwolde
9541 ZA Vlagtwedde, Groningen.

Te koop Te koop  € 3.900.000,- k.k.

Een grondpositie van circa 8,6 hectare (86.489 m²) waarop tussen de 120 en 150 recreatiewoningen gebouwd mogen worden gelegen in Vlagtwedde.

De grondpositie ligt binnen de grenzen van het vakantiepark Parc Emslandermeer en volgens het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2009 (22 september 2009), en de beheersverordening Emslandermeer (4 maart 2014), heeft de grondpositie de volgende bestemmingen: Recreatie & Recreatiewoning.

Het vakantiepark Parc Emslandermeer is opgericht in de jaren negentig en beschikt over een zwembad, zwem-/visvijver, bootverhuur, jachtgaven, restaurant, 5 holes open golfbaan en een 9 hoes GVB-baan met driving range, puttingsgreen en oefenholes. Met de eigenaar van dit vakantiepark is al contact gelegd over het gezamenlijke gebruik van deze faciliteiten. Concrete afspraken dienen nog te worden gemaakt.

Het dorp Vlagtwedde heeft een centrumfunctie voor het noordelijk deel van de gemeente. Het gezellige dorp heeft een ruim winkelaanbod waarvan de meeste winkels aan de Wilhelminastraat zijn gevestigd. Verder zijn er diverse cafés en restaurants en discotheek “De Schutstal” aan de grens van het te ontwikkelen recreatiepark.

Het grondstuk ligt ideaal ten opzichte van de steden Groningen, Assen en Emmen en bovendien op een steenworp afstand van de autoweg A31.

Vakantievilla’s

  • Reeds zijn er gunstige prijsafspraken gemaakt voor de inkoop van de villa’s;
  • Prijzen variëren tussen de EUR 40 en 45 duizend excl. btw. inclusief transport en plaatsing;
  • Gemeente geeft vrije invulling aan de type recreatiewoningen.
    Randvoorwaarde is rekening te houden met nokhoogte etc.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Perceel
Laatste wijziging donderdag 8 oktober 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 86.489 m2
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 3.900.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Westerwolde
Internet: www.westerwolde.nl
Inwoners: ca. 25.000
Oppervlakte: ca. 286 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Vlagtwedde

Laan van Westerwolde, Vlagtwedde
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.