Maastricht, Meerssenerweg 126

Maastricht, Meerssenerweg 126

Meerssenerweg 126
6222 AK Maastricht, Limburg.

Optie Optie  € 595.000,- k.k.

Een kamerverhuurpand van circa 208 m² op een perceel van 583 m² met ruime tuin en garage gelegen in de buurt Nazareth te Maastricht. De benodigde omgevingsvergunning en gebruiksmelding zijn aanwezig. 

Het object bestaat uit een berging in de kelder, toilet, keuken, badkamer met douche en toilet, zeven slaapkamers, een garage en ruime tuin. Zes kamers hebben een eigen kitchenette. De gedeelde keuken is voorzien van een koelkast, fornuis en magnetron. Het object is voorzien van centrale verwarming. 

Binnen vijf minuten loopafstand zijn een supermarkt, kapper en nog enkele winkels gelegen. Er ligt een bushalte schuin voor het object en NS station Maastricht Noord is lopend binnen tien minuten te bereiken. Het Vrijthof is per fiets binnen een kwartier bereikbaar. 

Onlangs is er een volledige brandveiligheids- en vergunningscontrole geweest. Volledig goedgekeurd door de Gemeente Maastricht zonder opmerkingen. Sinds in gebruik name geen enkele maand leegstand gehad.

De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Er wordt deels gemeubileerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen.
 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging donderdag 14 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 583 m2
Vloeroppervlakte 208 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maastricht, sectie G nummer 3819
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1906
Energielabel G

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Totale bruto huur: € 38.461,32 per jaar 

Kosten G/W/L: € 2.647,13 per jaar

Totale huuropbrengst minus kosten: € 35.814,19 per jaar 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 35.814,19 per jaar.
Koopsom € 595.000,- k.k.
Factor 16,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
De verkoper is contractant voor de nutsvoorzieningen. 

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: www.maastricht.nl
Inwoners: ca. 121.500 
Oppervlakte: ca. 60 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126 Maastricht, Meerssenerweg 126

Plattegronden

Maastricht, Meerssenerweg 126

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Meerssenerweg 126, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.