Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74

Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74

Oude Ebbingestraat 72-74
9712 HM Groningen, Groningen.

Verkocht Verkocht  € 625.000,- k.k.

Winkelpand van circa 230 m² gelegen in het stadscentrum te Groningen. De winkelruimte is op een hoek gelegen met een breed front en is in gebruik door Chocolate Company. 

Het object bestaat uit winkelruimte, kantooruimte, een pantry en een toilet. Het pand is voorzien van een cv-ketel en zowel het front en de zijgevel zijn recentelijk rigoureus opgewaardeerd en geschikt gemaakt voor de huidige exploitatie.

Gelegen op een markante hoek aan de Oude Ebbingestraat (kruising Hardewikerstraat). Nabij gelegen winkelketens zijn o.a. Jumbo, Albert Heijn, Hans Anders, Trekpleister, Zeeman, SNS Bank, Subway en Handyman. In deze straat zijn zowel landelijke ketens als lokale winkeliers gevestigd.

De Oude Ebbingestraat ligt aan de noordkant van het stadscentrum en is een drukke doorgaande straat van en naar het centrum, binnen de diepenring en nabij de Grote Markt. Het centrum van Groningen is goed te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

De huurder is een franchisenemer van de landelijk opererende en zeer snel groeiende franchise formule Chocolate Company. Laatstgenoemde heeft tevens vestigingen in België en Duitsland. De formule biedt een uniek concept. Door de combinatie van het horecaleven en een chocoladewinkel is er keuze voor een uitgebreid lunchmenu en is er keuze uit meer dan 60 soorten warme chocolademelk, taarten, etc.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad' met bestemming 'Centrum - 2'. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca en wonen toegestaan.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging donderdag 10 december 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 230 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Groningen, sectie G, nummer 6353
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1915
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 15 juni 2019
Breakoptie: 31 mei 2022
Momenteel lopende tot: 15 juni 2024
Huurprijs: € 36.830 per jaar, te vermeerderen met btw

Huurders Chocolate Company Café Groningen C.V.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 36.830,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 625.000,- k.k.
Factor 17,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente: Groningen
Internet: gemeente.groningen.nl
Inwoners: ca. 231.112
Oppervlakte: ca. 197,96 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74 Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74 Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74 Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74 Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74 Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74

Plattegronden

Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Groningen

Oude Ebbingestraat 72-74, Groningen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.