Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39

Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39

Haven 54 & Koestraat 39
2871 CP Schoonhoven, Zuid-Holland.

Optie Optie  € 875.000,- k.k.

Een prachtig Rijksmonument bestaande uit een winkelruimte en een zeer ruime bovenwoning met dakterras in het centrum van Schoonhoven. HEMA B.V. is reeds sinds 2007 op deze locatie gevestigd en heeft recent de huurovereenkomst met zeven jaar verlengd. 

De winkelruimte is gelegen aan de Haven, heeft een frontbreedte van circa 6 meter en heeft een oppervlakte van 431,24 m² VVO. De bovenwoning is bereikbaar via de Koestraat en heeft een oppervlakte van 220,00 m² GO met een dakterras van 50,40 m². 

De Haven is een aansprekende winkelstraat in het historische centrum en vormt met de Lopikerstraat het kernwinkelgebied, waar diverse lokale retailers en landelijk bekende winkelformules zich gevestigd hebben, zoals Keurslager Looman, Kruidvat, Taft en Tule, Stadscafé Patio en Juwelier Rikkoert.

Schoonhoven heeft een kleinschalig karakter met een eeuwenoud stratenpatroon, monumenten en zilverwerkplaatsen. De stad heeft een regiofunctie en trekt ook veel toeristen. Deze locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging midden tussen vele winkels en gezellige horeca. Schoonhoven biedt onderdak aan de meest vooraanstaande Vakschool van Nederland en misschien wel Europa op dit gebied van edelmetalen en uurwerken. Met recht wordt Schoonhoven al decennia lang de Zilverstad van Nederland genoemd.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zowel voor het object als ook aan onder andere het Doelenplein. Het object ligt op circa vijf wandelminuten van bushaltes met een directe verbinding naar Rotterdam, Utrecht en Gouda.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 7 december 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 350 m2
Vloeroppervlakte

- VVO winkel 431,24 m² / B.V.O. 489,50 m²;
- GO woning 220,00 m² alsmede 50,40 m² gebouwgebonden buitenruimte;

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Schoonhoven, sectie C nummer 3435 A1 en A2
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Haven 54 (winkel):
Ingangsdatum: 1 april 2007
Momenteel lopende tot: 1 april 2027
Huurprijs: € 53.500,- per jaar, te vermeerderen met btw

Koestraat 39 (bovenwoning): 
Momenteel vrij van huur.

Huurders HEMA B.V.

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 875.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Vereniging van eigenaren: 
Er is geen VvE. De verkoper is eigenaar van het gehele pand. 

Algemeen:
Gemeente Krimpenerwaard
Internet: www.krimpenerwaard.nl
Oppervlakte: 161 km²
Inwoners: 55.000


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39

Plattegronden

Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39 Schoonhoven, Haven 54 & Koestraat 39

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Schoonhoven

Haven 54 & Koestraat 39, Schoonhoven
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.