Lelystad, Pioniersstraat 15

Lelystad, Pioniersstraat 15

Pioniersstraat 15
8244 PD Lelystad, Flevoland.

Verkocht Verkocht  € 825.000,- k.k.

Een driesterren hotel van circa 450 m² op een perceel van 1.284 m² gelegen op het Werkeiland in Lelystad-Haven. 

Het object is in 2006 volledig gerenoveerd waarbij de installaties, kozijnen, deuren en inrichting van de kamers vervangen zijn. In 2019 is het buitenschilderwerk uitgevoerd. 

Het pand bestaat uit een ontbijtruimte/receptie, magazijn, 17 hotelkamers en algemene ruimten. Hotel de LangeJammer wordt al meer dan 20 jaar gerund door de Familie Rebel en ontvangt een mix van zakelijke gasten en toeristen. Er verblijven veel zakelijke gasten die actief zijn in de offshore industrie en Lelystad Airport. 

De kozijnen zijn van kunststof met dubbele beglazing (goed geïsoleerd). Vloeren op de begane grond zijn van beton, de vloeren op de verdiepingenzijn van hout. Er is een samengesteld dak met pannen gedekt met in het midden een glaspartij. Verwarming geschiedt via cv-combiketels door middel van centrale verwarming.  Warmwatervoorziening door middel van bovengenoemde combiketel en boiler. Er is een alarm- brandinstallatie aanwezig en die is aangesloten op meldkamer. Er zijn voldoende groepen en(kracht)stroom. 

Indeling
Via de voorzijde van het pand, middels een afgesloten entree is het hotel bereikbaar. Links en rechts van de hal bevinden zich hotelkamers. Direct na de hal komt men in de ontbijt/ontvangstruimte met achterin een bar/receptie en links een gescheiden dames- en herentoiletgroep. Achter de bar bevindt zich een doorgang naar de keuken, opslag en wasruimte. Hier bevindt zich een trapgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping (schuine kap) bevindt zich een open opslagruimte, kantoorruimte en hier bevinden zich de technische installaties. Achter de keuken bevinden zich hotelkamers.

In het hoofdgebouw bevinden zich in totaal 14 hotelkamers. In het bijgebouw(de voormalige bedrijfswoning) bevinden zich nog eens drie hotelkamers. Alle kamers zijn buitenom bereikbaar.

Omgeving
In de directe omgeving zijn een jachthaven, woningen en een bedrijventerrein gevestigd. Binnen een kwartier rijden zijn onder andere het centrum van Lelystad, outletcenter Batavia Stad, Themapark Aviodrome en natuurgebieden Oostvaardersplassen en Natuurpark Lelystad gelegen. 

Werkeiland Lelystad was het eerste bewoonde deel van het nog niet ingepolderde Oostelijk Flevoland. Hotel Pension de Lange Jammer werd in de jaren ’50 gebruikt als keuken voor de arbeiders. De voormalige stenen barakken zijn omgezet naar woningen. 

De A6 is per auto binnen tien minuten bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 100 meter afstand van het pand gelegen. 

Bestemming
Op het perceel is het bestemmingsplan 'Lelystad-Haven Werkeiland' met bestemming 'Horecadoeleinden 2' van toepassing. Hierdoor zijn logiesverstrekking en een dienstwoning toegestaan.

Het complex is erkend als gemeenteiljk monument.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging donderdag 19 november 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.284 m2
Vloeroppervlakte 450 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Lelystad, sectie S nummer 2036 en 2037
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed
Energielabel B

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 september 2018
Termijn: 15 jaar 
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar 
Momenteel lopende tot: 1 september 2033
Huurprijs: € 69.949,44 per jaar, te vermeerderen met btw

Zekerheidsstelling Bankgarantie € 31.178

Investeringsprofiel

 

Huursom € 69.949,44 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 825.000,- k.k.
Factor 11,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Lelystad
Internet: www.lelystad.nl
Inwoners: ca. 75.000
Oppervlakte: ca. 765,5 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Lelystad

Pioniersstraat 15, Lelystad
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.