Utrecht, Oudegracht 226

Utrecht, Oudegracht 226

Oudegracht 226
3511 NT Utrecht, Utrecht.

Te koop Te koop  € 550.000,- k.k.

Een commerciële ruimte van 102,6 m² VVO verdeeld over de begane grond en eerste verdieping alsmede de ondergelegen werfkelder van 92,7 m² VVO, die in gebruik is als woning, in het historisch stadscentrum van Utrecht.

De ruimte op de begane grond is verhuurd aan vof State of Mind en de ruimte in de werfkelder is verhuurd aan een particulier.

De Oudegracht is de bekendste gracht in Utrecht en heeft een lengte van circa twee kilometer. De gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. Vandaag de dag huisvest de Oudegracht een divers aanbod aan winkels, kantoren, woonruimten en horecagelegenheden.

Door de centrale ligging is de stad zeer goed bereikbaar via de rijkswegen A2, A12, A27 en A28. Binnen vijf minuten lopen vanaf het pand zijn meerdere parkeergarages gelegen. Utrecht Centraal is lopend binnen tien minuten te bereiken. Vanaf hier vertrekken diverse bussen, trams en treinen.

De werfkelder is historisch laag verhuurd. Dit biedt u als belegger de mogelijkheid om momenteel in te stappen op een prijsniveau dat ver ligt onder de waarde vrij van huur en gebruik. In de toekomst heeft u de mogelijkheid tot optimalisatie van huurinkomsten en/of uitponding waardoor een aantrekkelijk totaalrendement op de investering gemaakt kan worden.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad' met bestemming 'Gemengd 2' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, publieksgerichte dienstverlening, zakelijke dienstverlening, horeca in de categorie d2 t/m a/b/c/d1 en bedrijven aangeduid als categorie A, B1 en B2 toegestaan.

Het betreft een Rijksmonument.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging dinsdag 20 oktober 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 72 m2
Vloeroppervlakte 195 m2

Commerciële ruimte: 120,20 m² BVO 102,6 m² VVO
BVO is verdeeld over 57,2 m² BG en 47,7 m² op de verdieping
Werfkelder 92,70 m² VVO

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Utrecht, sectie C nummer 4442 A1
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Begane grond en eerste verdieping
Ingangsdatum: 1 maart 2001 
Opzegtermijn: 1 jaar 
Momenteel lopende tot: 1 maart 2022
Huurprijs: € 21.468,- per jaar 

Werfkelder
Ingangsdatum: 1 juni 1994
Opzegtermijn: 1 maand 
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 3.947,- per jaar 

Huurders zijn zelf contractant met de nutsleveranciers. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 25.414,00 per jaar.
Koopsom € 550.000,- k.k.
Factor 21,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van Eigenaren:
De VvE is niet actief. 

Algemeen:
Gemeente: Utrecht
Internet: www.utrecht.nl
Inwoners: 352.866
Oppervlakte: ca. 99,21 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226

Plattegronden

Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226 Utrecht, Oudegracht 226

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Oudegracht 226, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.