Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1

Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1

Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1
3312 TA Dordrecht, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 400.000,- k.k.

Een commerciële ruimte met bovenwoning van in totaal 307,8 m² in de Vogelbuurt te Dordrecht. Het gehele pand is verhuurd aan een partij die op de begane grond Chinees restaurant Pom Lai exploiteert. 

Het object is gelegen op eigen grond en verkeert in redelijke staat van onderhoud. Het houtwerk aan de buitenzijde is recent geschilderd. Het object is voorzien centrale verwarming en kunststof kozijnen met dubbelglas. 

Het pand is gevestigd in een rustige kindvriendelijke buurt aan een plein met onder andere een PLUS supermarkt, apotheek, kapsalon en bakkerij. Park Merwestein is binnen vijf minuten bereikbaar. 

Binnen vijf minuten lopen zijn diverse bushaltes gelegen. Fietsend zijn het NS station Dordrecht en het centrum binnen vijf minuten te bereiken. Per auto zijn de A15 en A16 binnen vijf minuten bereikbaar. Er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Reeland' met bestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere horeca-1, detailhandel, dienstverlening, atelier, cultuur en ontspanning, maatschappelijk, sport en wonen toegestaan.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 7 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 206 m2
Vloeroppervlakte 307 m2

Adelaarstraat 1 (bovenwoning): 102,1 m² 
Adelaarstraat 3 en Snipstraat 1: 205,7 m² 

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Dordrecht, sectie B nummer 1563 en 1564
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 juli 2004
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar 
Opzegtermijn: 1 jaar 
Momenteel lopende tot: 1 juli 2024
Huurprijs: € 34.920,- per jaar, geen btw 

Zekerheidsstelling Bankgarantie

Investeringsprofiel

 

Huursom € 34.920,00 per jaar.
Koopsom € 400.000,- k.k.
Factor 11,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Dordrecht
Internet: www.dordrecht.nl
Inwoners: ca. 118.654
Oppervlakte: ca. 100 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Dordrecht, Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1 Adelaarstraat 1 Adelaarstraat 1 Adelaarstraat 1

Plattegronden

Adelaarstraat 3 Adelaarstraat 3

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Dordrecht

Adelaarstraat 1-3 & Snipstraat 1, Dordrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.