Beverwijk, Zeestraat 77

Beverwijk, Zeestraat 77

Zeestraat 77
1942 AL Beverwijk, Noord-Holland.

Te koop Te koop  € 460.000,- k.k.

Een vrijstaand horecapand van circa 246 m² met een terras van circa 37 m² in het centrum van Beverwijk. Het object is gelegen op de hoek van de Zeelaan en Groenelaan en is sinds 2003 in gebruik door restaurant Fozzies.

Het pand bestaat uit een zitgedeelte, bar, keuken, opslagruimte, terras, een bovenzaal op de eerste verdieping, alsmede een secundaire ruimte en een zolderverdieping.

De Groenelaan is een prachtige straat met statige panden. In de nabije omgeving bevindt zich de Breestraat, dé A1 winkelstraat van Beverwijk, met onder andere winkelcentrum Beverhof en winkels zoals H&M, HEMA, Intersport en Parfumerie Douglas.

De locatie, aan de doorgaande weg van het centrum van Beverwijk naar Wijk aan Zee, is goed bereikbaar. Het NS treinstation Beverwijk is op circa 900 m loopafstand en de bushalte bevindt zich direct tegenover het object. De A22 is per auto binnen vijf minuten te bereiken. Er zijn (gratis) parkeermogelijkheden op de openbare weg.

Fozzies is een begrip in Beverwijk en omstreken. Een sfeervol, eigentijds en goedlopend restaurant met een ruime kaart welke bestaat uit gerechtjes van het formaat voorgerecht. Men bestelt twee a drie gerechtjes die achter elkaar geserveerd worden als een menu. Fozzies heeft daarnaast het zogenaamde fozzies@home concept, een pakket van drie maaltijden dat men thuis binnen tien minuten op tafel kan krijgen. Gebalanceerde gerechten die goed op smaak zijn en elke week wisselend.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging woensdag 20 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 245 m2
Vloeroppervlakte 246 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Wijk aan Zee en Duin, sectie B nummer 8875
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1910
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 maart 2003
Termijn: 5 jaar 
Verlenging: telkens 5 jaar 
Opzegtermijn: 1 jaar 
Momenteel lopende tot: 1 maart 2023
Huurprijs: € 29.733,- per jaar, te vermeerderen met btw 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 29.733,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 460.000,- k.k.
Factor 15,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Beverwijk
Internet: www.beverwijk.nl
Inwoners: 41.176
Oppervlakte: ca. 20,09 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beverwijk, Zeestraat 77 Beverwijk, Zeestraat 77 Beverwijk, Zeestraat 77

Kadastraal

Beverwijk, Zeestraat 77

Plattegronden

Beverwijk, Zeestraat 77

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Beverwijk

Zeestraat 77, Beverwijk
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.