Maastricht, Molensingel 65 & 65 A

Maastricht, Molensingel 65 & 65 A

Molensingel 65 & 65 A
6229 PC Maastricht, Limburg.

Optie Optie  € 975.000,- k.k.

Bedrijfspand bestaande uit twee units van in totaal circa 1.250 m² op een perceel van 2.804 m² gelegen op bedrijventerrein Randwyck Zuid te Maastricht. 

Iedere unit bestaat uit bedrijfsruimte, showroomruimte, kantoorruimte, opslagruimte, kantine/lunchruimte en een toiletgroep. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Beide units zijn voorzien van een eigen cv-installatie voor alle ruimtes behalve de bedrijfsruimtes, die worden verwarmd middels een gas heater. Het gehele pand is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas. Het dak is in 2017 vernieuwd. Het object beschikt over een energielabel A. 

Het object is goed bereikbaar. Per auto zijn de A2 en A79 in respectievelijk twee en zes minuten te bereiken. Schuin voor het pand is een bushalte gelegen. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Maastricht Zuid Oost' met bestemming 'Bedrijventerrein - 1' en functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2' van toepassing. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging zaterdag 5 december 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.804 m2
Vloeroppervlakte 1.250 m2

Molensingel 65: circa 685 m²
Molensingel 65 A: circa 565 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maastricht, sectie P nummer 5148
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1992
Bereikbaarheid Goed, zowel met de auto als openbaar vervoer.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huurgegevens


 


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 975.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: www.maastricht.nl
Inwoners: ca. 121.500 
Oppervlakte: ca. 60 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A

Kadastraal

Maastricht, Molensingel 65 & 65 A

Plattegronden

Maastricht, Molensingel 65 & 65 A Maastricht, Molensingel 65 & 65 A

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Molensingel 65 & 65 A, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.