Zutphen, Stationsstraat 20

Zutphen, Stationsstraat 20

Stationsstraat 20
7201 MD Zutphen, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 110.000,- k.k.

Commerciële ruimte van circa 148 m² met een frontbreedte van circa 4,5 meter gelegen in de directe omgeving van het centrum van Zutphen en het NS station.

De Stationsstraat is de aanlooproute van het NS Station naar het stadscentrum wat het een druk voetgangersgebied maakt. De ruimte kenmerkt zich door de vele mogelijkheden die de bestemming biedt, zoals winkel, kantoor, of horeca (categorie 1). In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig.

De Stationsstraat is gelegen aan de rand van het centrum van Zutphen. Het object is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen die een rechtstreekse verbinding hebben met de A1, A12, A18 en A50. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland met een ruim aanbod aan winkels, horeca en evenementen wat het een aantrekkelijke stad maakt voor ondernemers. In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- pantry
- centrale verwarming middels radiatoren
- systeemplafond
- verlichtingsarmaturen
- lichtkoepels
- toilet
- airco
- alarm

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Nieuwstad-Stationsplein' met bestemming 'Gemengd-wonen' en functieaanduiding 'horeca van categorie 1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren en horeca van categorie 1 toegestaan.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging maandag 4 januari 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 148 m2

- Begane grond ca. 100 m² (83 m² VVO)
- Kelder ca. 48 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Zutphen, sectie F, nummer 10186 A5
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Het object is momenteel vrij van huur. 

Geprognosticeerde huurprijs: € 15.600,- per jaar, te vermeerderen met btw


Investeringsprofiel

 

Huursom € 15.600,00 per jaar, te vermeerderen met btw.
Koopsom € 110.000,- k.k.
Factor 7,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
De VvE is actief met een bijdrage van € 800,- per jaar. 

Algemeen:
Gemeente Zutphen
Internet: www.zutphen.nl
Inwoners: 47.423 


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20

Plattegronden

Zutphen, Stationsstraat 20 Zutphen, Stationsstraat 20

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Zutphen

Stationsstraat 20, Zutphen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.