Kralendijk, Kaya Sirena A3

Kralendijk, Kaya Sirena A3

Kaya Sirena A3
Kralendijk, Buitenland.

Te koop Te koop  € 150.000,- k.k.

Luxe appartement van circa 62 m² op loopafstand van de boulevard in Kralendijk op Bonaire. 

Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet, slaapkamer en een terras met tuinmeubels. De slaapkamer is uitgerust met airconditioning en plafondventilator. Er is een gezamenlijk zwembad in de binnentuin gelegen.

Bonaire Village ligt op loopafstand van de boulevard met de barretjes, winkels en restaurants (200 meter). Maar in de buurt vindt u ook een supermarkten, auto en scooterverhuur, fietsverhuur, banken met geldautomaat, souvenirwinkels en diverse duikwinkels en duikscholen. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer 400 meter van het park.

De appartementen op Bonaire Village hebben allemaal een moderne maar typisch Caribisch architectuur. Traditionele elementen zoals verborgen dakgoten en afvoeren zijn gecombineerde met tijdloze stijl elementen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Bonaire
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 6 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 62 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurprijs: $ 850,- per month including WIFI and cable television


Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.500,00 per jaar.
Koopsom € 150.000,- k.k.
Factor 17,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Inhabitants Bonaire: 19.200


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3

Plattegronden

Kralendijk, Kaya Sirena A3 Kralendijk, Kaya Sirena A3

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Kralendijk

Kaya Sirena A3, Kralendijk
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.