Dordrecht, Voorstraat 266-268

Dordrecht, Voorstraat 266-268

Voorstraat 266-268
3311 ET Dordrecht, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 3.100.000,- k.k.

Een karakteristiek complex bestaande uit twee commerciële ruimtes en elf zelfstandige appartementen van in totaal 772,2 m² in het centrum van Dordrecht.

Men is in november 2020 gestart met de bouw en het geheel zal naar verwachting in juni 2021 worden opgeleverd. Het betreft dus een Koop/Aannemingsovereenkomst. 

De appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen. Op de begane grond worden aan de voorzijde twee commerciële ruimtes en aan de achterzijde twee appartementen gerealiseerd. Op de bovenliggende drie etages worden negen appartementen ontwikkeld. Tien van de elf appartementen beschikken over een buitenruimte en alle appartementen beschikken over een berging. 

De woningen worden opgeleverd met een energielabel A, gesausde en gladde wandafwerking, hoogwaardige keuken inclusief bouwapparatuur, badkamer voorzien van douche, wastafel, designradiator en een zwevend toilet in een separate ruimte.

De huurappartementen worden opgeleverd met als uitgangspunt dat er een huurgarantie van zes maanden na oplevering wordt afgegeven. De bedragen die opgenomen zijn in de huurgarantie komen uit een huuradvies rapport van Ooms Makelaars Dordrecht.

Het gebouw is gesitueerd aan het beste stuk van de Voorstraat, ter hoogte van het Scheffersplein, in de directe omgeving van veel leuke horecagelegenheden en midden in het winkelcentrum van Dordrecht. De Voorstraat is deels afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en kenmerkt zich door de vele rijksmonumenten.

Het complex is goed gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de snelweg A16. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een bushalte en op minder dan tien minuten rijafstand is de snelweg A16 gelegen. 

Het object is een beschermd stadsgezicht. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging vrijdag 13 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 772 m2

Commerciële ruimtes: 175 m²
Appartementen: 597,20 m²

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Dordrecht, sectie H, nummer 4149
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Prognose huurprijs
Twee commerciele ruimten: € 31.000,- per jaar, te vermeerderen met btw*
Elf appartementen: € 135.900,- per jaar

* De grootste winkelruimte is opnieuw verhuurd aan de zittende huurder die reeds 3 jaar op deze locatie gevestigd is. De huurovereenkomst is tijdelijk opengebroken in verband met de verbouwing.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 166.900,00 per jaar.
Koopsom € 3.100.000,- k.k.
Factor 18,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Dordrecht
Internet: www.dordrecht.nl
Inwoners: ca. 118.654
Oppervlakte: ca. 100 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Dordrecht

Voorstraat 266-268, Dordrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.