Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A

Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A

Samuel Mullerstraat 29A
3023 SM Rotterdam, Zuid-Holland.

Optie Optie  € 526.000,- k.k.

Een kamerverhuurpand van circa 171 m² BVO bestaande uit negen kamers, drie badkamers en drie balkons, gelegen in de wijk Het Nieuwe Westen te Rotterdam. 

Momenteel zijn er acht kamers verhuurd aan nationale en internationale studenten. De Erasmus Universiteit bevindt zich op circa twintig minuten fietsafstand en het centrum van Rotterdam ligt op acht minuten fietsafstand. De tram- en bushalte ‘Mathenesserplein’ zijn binnen vijf loopminuten te bereiken. Kortom, een toplocatie voor de verhuur aan studenten.

Het object is gelegen in de wijk Het Nieuwe Westen aan de Samuel Mullerstraat 29A. Naast de lokale eetgelegenheden die de wijk rijk is, zijn ook nationale ketens zoals Albert Heijn, Blokker en Hema in de omgeving gevestigd.

Er wordt volledig gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen.

Kenmerken: 
- Circa 171 m² BVO, verdeeld over tweede, derde en vierde verdieping van het object;
- 2e verdieping, 3 kamers variërend in grootte van 10 m² tot 15 m²;
- 3e verdieping, 4 kamers variërend in grootte van 10 m² tot 14 m²;
- 4e verdieping, 2 kamers beiden 10 m² groot.
- Voorzien van een kamerverhuurvergunning ten behoeve van 9 personen
Instapklare en keurig afgewerkte kamers waarbij iedere kamer is voorzien van het benodigde meubilair voor de studenten, waaronder een bed, kledingkast en bureau met bureaustoel;
- Voorzien van in totaal drie badkamers, drie toiletten en twee gemeenschappelijke keukens. De studenten hebben tevens de beschikking over drie balkons verdeeld over de drie verdiepingen;
- Voorzien van een cv-combiketel ten behoeve van de verwarming en warmwatervoorziening en grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Betaalde parkeergelegenheid in de straat;

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging maandag 30 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 171 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Delfshaven, sectie I, nummer 4011 A4 en A5
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1925 (bron BAG)
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Totale bruto huuropbrengst minus kosten voor gas en elektra: € 47.520,- per jaar. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 47.520,00 per jaar.
Koopsom € 526.000,- k.k.
Factor 11,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is een VvE maar nog geen bijdrage vastgesteld.

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: www.rotterdam.nl
Inwoners: 644.618
Oppervlakte: ca. 324,16 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A

Plattegronden

Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A Rotterdam, Samuel Mullerstraat 29A

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Samuel Mullerstraat 29A, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.