Deventer, Brinkgreverweg 65

Deventer, Brinkgreverweg 65

Brinkgreverweg 65
7413 AB Deventer, Overijssel.

Optie Optie  € 839.000,- k.k.

Een karakteristiek herenhuis bestaande uit een commerciële ruimte en drie zelfstandige appartementen van in totaal circa 304 m² gelegen op een perceel van 438 m² nabij het stadscentrum van Deventer. De begane grond is verhuurd aan een beauty-/kapsalon. De appartementen zijn momenteel vrij van huur. In dit statige pand was vroeger een marechaussee kazerne gevestigd. 

Het object beschikt momenteel over één huisnummer en er is geen vergunning voor het verhuren van de appartementen. De gemeente staat positief tegenover het verlenen van de benodigde vergunning maar de definitieve aanvraag is voor rekening en risico van de koper.

De dichtstbijzijnde bushalte is schuin tegenover het pand gelegen. Binnen vijf minuten lopen zijn twee supermarkten, diverse winkels en het NS station Deventer gesitueerd. Het stadscentrum is per fiets binnen drie minuten te bereiken. Per auto is men binnen tien minuten op de A1. 

Indeling en oppervlakten
Begane grond:
Ruime entree, hal, toegang tot beautysalon, bestaande uit drie ruimten, kapsalon, ruime keuken en een badkamer met toilet. Royale trap naar de eerste verdieping. De begane grond is totaal groot: 143 m² VVO.
Aan de achterzijde van het object bevindt zich een fraaie tuin. Tevens aanwezig vier parkeerplaatsen op eigen terrein.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar twee wooneenheden. Beide wooneenheden bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en (separaat) toilet. Eén wooneenheid op de eerste verdieping is onafgewerkt. De eerste verdieping is totaal groot: 102 m² VVO.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang naar ruime zeer lichte zolderkamer/wooneenheid bestaande uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en toilet. De tweede verdieping is totaal groot: 59 m² VVO.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming: “gemengd art. 14”, met als functieaanduidingen: “wonen” en “detailhandel”.
Als koper bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 21 december 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 438 m2
Vloeroppervlakte 304 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Deventer, sectie B, nummer 15959
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1892
Bereikbaarheid Goed, zowel met de auto als openbaar vervoer.
Energielabel E (begane grond)

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd <50%
Huurgegevens

Commerciële ruimte
Momenteel lopende tot: 1 mei 2024
Verlenging: 5 jaar
Huurprijs: € 28.080,- per jaar (geen btw van toepassing)

Appartementen 
De drie wooneenheden zijn thans vrij van huur.
Geschatte markthuurwaarde: € 30.000,- per jaar 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 58.080,00 per jaar, deels geprognosticeerd.
Koopsom € 839.000,- k.k.
Factor 14,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente: Deventer
Internet: www.deventer.nl
Inwoners: ca. 100.913
Oppervlakte: ca. 134,33 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65

Plattegronden

Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Deventer, Brinkgreverweg 65 Aanvraag vergunning met 5 parkeerplaatsen

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Deventer

Brinkgreverweg 65, Deventer
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.