Maastricht, Populierweg 33

Maastricht, Populierweg 33

Populierweg 33
6222 CN Maastricht, Limburg.

Te koop Te koop  € 450.000,- k.k.

Een kamerverhuurpand van circa 223 m² op een perceel van 435 m² gelegen in de wijk Limmel te Maastricht. De benodigde omgevingsvergunning en gebruiksmelding voor verhuur aan acht personen zijn aanwezig. 

Het object is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. In 2020 zijn er twee nieuwe cv-ketels en Velux dakramen geplaatst. De badkamers zijn in 2015 gerenoveerd. 

Deze woning is gelegen in een rustige straat in de Maastrichtse woonwijk Limmel. Alle dagelijkse voorzieningen zoals de basisschool, kerk, buurtcentrum, winkels en enkele horecagelegenheden liggen op korte loopafstand van de woning. De locatie in de wijk Limmel kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen richting centrum Maastricht, AZM, MECC, Vodafone, alsook ten opzichte van de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken, Luik. In de wijk ligt ook de brandweerkazerne. De wijk telt diverse verenigingen zoals een fanfare, voetbalvereniging, toneelvereniging en meerdere zangkoren.

Indeling
Souterrain: kelderruimte.

Begane grond: hal voorzien van tegelvloer met meterkast, toiletruimte, twee douches en toegang tot de leefruimten. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset met fonteintje. Twee separate doucheruimtes voorzien van inloopdouche. Gesloten keuken, welke voorzien is van een eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van een oven, 4-pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. De keuken biedt tevens toegang tot de tuin. Drie Slaapkamers.

Eerste verdieping: overloop met toiletruimte en toegang tot vier slaapkamers. Toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.

Tweede verdieping: middels vaste trap toegang tot de 8e slaapkamer met eigen kitchenette en cv-berging met opstelling van de cv-installatie (HR combiketel Ferolli).
 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging dinsdag 24 november 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 435 m2
Vloeroppervlakte 223 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maastricht, sectie G, nummer 3245
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1956 (bron BAG)
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kale huuropbrengst: € 25.304,76 per jaar 

Huurders zijn zelf contractant met de nutsleveranciers. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 25.304,76 per jaar.
Koopsom € 450.000,- k.k.
Factor 17,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: www.maastricht.nl
Inwoners: ca. 121.500 
Oppervlakte: ca. 60 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Populierweg 33, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.